Ексклюзиви
середа, 21 вересня 2011 06:15

У черзі до туалету говорили про революцію
6

 Моделі оголили груди і стали за діджейський пульт під час святкування відкриття сезону на каналі ”2+2” у столичному розважальному центрі ”Арена”
Фото: Фото: Тарас ПОДОЛЯН

У столичному розважальному центрі "Арена" святкували відкриття сезону на каналі "2+2". О 19.00 заходять перші відвідувачі. Офіціанти розставляють на стіл підноси з канапками. Гості розбирають кошички з чищеними креветками, канапе з червоною рибою. На столах за півгодини лишаються самі помідори і селера на шпажках.

Ведучий оголошує початок вечірки. Пропонує гостям пригощатися безкоштовними коктейлями у барі. За келих мохіто офіціант вручає п'ять тисяч фальшивих доларів — п'ять банкнот номіналом $1 тис.

— Сьогодні усе безплатно. Мало того, ми будемо платити вам. Що більше вип'єте, то більше грошей отримаєте. А в кінці вечора обміняєте їх на живого лева. Якщо хтось боїться, що не досуне його додому, хай не переживає. Лев залишиться у нас, а ви матимете право називатися його хрещеним батьком.

Хижака в клітці привезли до центру Києва з приватного зоопарку.  Поставили перед входом до "Арени". Дві білявки на високих підборах фотографують одна одну навпроти клітки. Лев нервує. Йому нема як розвернутися.

— Ти моя киця, чого ти ричиш? Іздіваються над тобою? Тобі ж там зовсім тісно, — дівчина тягне руку до ґрат.

Охоронець відштовхує.

— Хочете без руки лишитися? Він же хапне зубами так, що кисть перекусить на раз-два. Кому ви безрука будете потрібні?

Дівчина ображається. З подругою повертається до ресторану. Прямують до туалету. Біля вбиральні черга з десятка дівчат. Працюють тільки три кабінки.

— Дєвочки, можна побистрєє? Так пісяти хочу, що на очі не бачу, — каже висока дівчина у джинсовому комбінезоні. Голова поголена. — Шо там можна так довго робити?

Зо хвилину нервує, йде до чоловічого. Біля нього теж шикується черга.

— Сегодня ехала через Крещатик. Мне на капот упал парень. На улицу за ним выбежало 20 "беркутовцев". Гоняли туда-сюда за ним, — ділиться руда в рожевій сукні. — Ловили какого-то пикетчика. Как меня достали эти акции и протесты. Мой Саша вчера такой нервный с Верховной Рады вернулся. Говорит, что в ноябре будет революция. Азарова снимут, а Янукович останется.

— А откуда твой Саша знает?

— Ну как, он же помощником у депутата работает. На выходных поедем купим мне шубу. Он говорит, что деньги лучше вкладывать в дорогие вещи. Все равно скоро кризис. Потеряем все, что имеем. А шуба в шкафчике никогда лишняя не бывает.

Опівночі відвідувачі вибирають модель з найбільшими грудьми. Вечірка триває до ранку. Запрошення на неї чоловіки купують на вході за 150 грн. Жінки — за 50 грн.

Зараз ви читаєте новину «У черзі до туалету говорили про революцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути