пʼятниця, 27 листопада 2015 00:05

Світлана Коломієць виграла 500 гривень від "Газети по-українськи"

Автор: фото з родинного архіву Коломійців
  Світлана Коломієць із села Харківці на Хмельниччині виграні гроші витратила на ремонт будинку
Світлана Коломієць із села Харківці на Хмельниччині виграні гроші витратила на ремонт будинку

— Свекруха виграла від "Газети ­по-ук­раїнськи" фірмову кружку. Тому і я вирішила взяти участь в розіграші. Номер, де я була в списку переможців, першою прочитала свекруха. Подзвонила й привітала з виграшем. Це перший раз, коли я щось виграла, — розповідає 42-річна Світлана Коломієць із села Харківці Старосинявського району Хмельницької області.

Вона передплатила "Газету по-українськи", надіслала передплатний абонемент і за підсумками розіграшу отримала від редакції 500 грн.

Світлана Василівна працює продавцем у сільському продуктовому магазині. Вдома тримає корів, свиней, птицю. Із чоловіком розлучилася. Має двох синів.

— Старший син Мирослав одружений, живе із сім'єю дружини, — говорить Світлана Василівна. — Невістці лише 16 років, вона ще закінчує школу. Маю онучку Полінку, їй 8 місяців. А молодший син Богдан навчається в економічному коледжі. Колишній чоловік зна­йшов іншу жінку. Він у селі не живе, їздить по заробітках. А от зі свекрухою маю гарні стосунки. Вона мені як рідна мама. Допомагає і фізично, і морально, і матеріально. Дуже добра людина.

"Газету по-українськи" читає п'ять років, передплачувати почала 2012-го.

— Спочатку свекруха виписувала, то я брала в неї почитати. Потім передплатила собі. Читаю газету, яка б утомлена не була. Часом переглядаю, коли немає покупців у магазині. Подобаються рецепти. Завжди читаю гороскоп і поради біоенергетика. А як ідуть покупці, то й без газети новин вистачає. Кожен прийде, щось розповість. В основному говоримо про наболіле — молоко дешеве, пенсії малі, ціни на все ростуть. А заробітків у селі, крім хазяйства, немає ніяких. Школу закрили, молодьож у город повтікала.

Виграні гроші Світлана Василівна витратила на ремонт будинку.

— Роблю потроху ремонт у хаті. 500 гривень, які отримала від редакції, доклала до покупки сантехніки. До Нового року газету передплачу і ще одну квитанцію відправлю. Може, пощастить виграти ще якогось подарунка.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Коломієць виграла 500 гривень від "Газети по-українськи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути