пʼятниця, 20 травня 2016 06:45

Що від вас ховають батьки?
6

Іван ­Ромащенко
Ірина ­Горностай
Володимир Кочірко
Марія ­Назарук
Андрій ­Патлатюк

Андрій ­Патлатюк, 14 років, Вінниця:

— Поки не ­зроблю уроки, не побачу планшет. Його так ховають, що не можу знайти. Мама свариться — граюся до ночі, а вранці не можу прокинутися в школу.

Роман ­Ткачук, 5 років, місто Калинівка на Вінниччині:

— Цукерки. Бо від них болять, чорніють і вилітають зуби. Потім треба йти до стоматолога. Хоча до Валентинівни — не страшно, бо вона добра і дозволяє дивитися мультик "Тачки".

Іван ­Ромащенко, 8 років, Полтава:

— Туалетний наповнювач для нашого кота Томаса. Люблю кота, мию йому лапки і завжди досипаю наповнювач у туалет. Батьки кажуть, що так часто цього робити не треба, бо наповнювач зараз дуже дорогий.

Володимир Кочірко, 5 років, Львів:

— Тато від мене ховає кіндери. Раніше думав, як так получається — коли мене у садочку похвалять, одразу кіндер отримую. Відкрив холодильник, а на останній полиці їх аж чотири стоїть.

Марія ­Назарук, 11 років, Львів:

— Мама завжди від мене ховала правду. Коли я була маленька і питала, що то таке похорон, вона мені не розповідала. Торік у нас бабуся померла у лікарні. Мене не брали на похорон. Великим шоком було, коли на моїх очах у квартирі помер дідусь. Краще б мама мені розказала, чому люди помирають і куди потрапляють після смерті.

Ірина ­Горностай, 13 років, Івано-Франківськ:

— Довго приховували, де лежать гроші, скільки їх у нас є, хто більше заробляє — мама чи тато. Казали, що я була надто довірлива, все чужим людям розповідала. Два роки тому підслухала батьківську роз­мову. Мама сказала, що якщо їй не повернуть борги по зарплаті, то нам із сестрою не буде за що купити зимові чоботи. Батьки заснули. Я цілу ніч крутилася, уявляла — навкруги сніг, а ми з сестрою босі до школи біжимо.

Зараз ви читаєте новину «Що від вас ховають батьки?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути