вівторок, 16 серпня 2016 07:40

Що хотіли б змінити в батьках?
8

Зоряна Федюрко, 13 років
Софія Чепіль, 12 років
Левко Бордун, 11 років
Марія Кацага, 10 років
Марина Кришталь, 12 років

Лілія Кирилишена, 11 років, Миронівка Київської області:

— Зробила б так, щоб мама не ходила на роботу. Вона йде з дому, коли я ще сплю. Повертається пізно. Добре було б, щоб розлюбила готувати. На вихідних багато часу проводить на кухні. Хоче зробити щось смачненьке. Без цього можна обійтися. Мені вистачило б і смаженої картоплі. Краще сходити в кіно чи покататися на роликах. Свого тата я б не міняла. Хіба зробила б його менш економним. Щоб частіше купував подарунки.

Вікторія Корчагіна, 7 років, Вінниця:

— Мамі змінила б ­зачіску. Їй підійде коротка стрижка. Хочу, щоб вона стала блондинкою, бо має чорні коси. У мене всі ляльки з білим волоссям. Мама повинна бути схожа на ляльку. Ще змінила б їй графік роботи. Вона працює фармацевтом і пізно приходить додому. Їй варто вивчитися на перукаря. І більше часу проводити вдома.

Левко Бордун, 11 років, Львів:

— Хочу, щоб тато частіше грав зі мною в футбол і настільний хокей. Аби не заставляв робити домашні завдання й читати книжки. Щоб дозволяли більше часу проводити за комп'ютерними іграми.

Марія Кацага, 10 років, Вінниця:

— Батьки мають стати уважнішими до мене. Мама робить зі мною уроки лише у вихідний день. Серед тижня не має часу. Ми не встигаємо, тому мушу сидіти допізна. Мрію, щоб батьки не сварилися.

Марина Кришталь, 12 років, Полтава:

— Я хочу, щоб мама з татом стали не такі строгі. Було б добре, аби вони більше мені дозволяли. Наприклад, їздити до друзів на дачу з ночівлею. Купувати одяг самостійно. Щоб перестали сварити за оцінки.

Зоряна Федюрко, 13 років, Полтава:

— Люблю тварин. Удома маю кішку, хочу собаку. Батьки не дозволяють, бо квартира замала. А я мрію, щоб вони дозволяли мені все.

Юлія Шкрамко, 14 років, с. Дроговиж Миколаївського району Львівської області:

— Я хочу, щоб батьки не забороняли мені гуляти з подругами. Лише з ними я можу щиро поговорити. Не можу всього розповісти батькам. Вони не хочуть мене слухати й не розуміють.

Софія Чепіль, 12 років, м. Новий Розділ Миколаївського району Львівської області:

— У мене — хороші батьки. Вони приділяють мені багато часу. Я їм за це вдячна, але іноді занадто піклуються. Хочу, щоб дали більше свободи.

Зараз ви читаєте новину «Що хотіли б змінити в батьках?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути