вівторок, 25 жовтня 2016 05:50

Сергій Росляк порізався, коли чистив буряк

12 жовтня справили дев'ятини за 30-річним Сергієм Росляком із селища Шпиків Тульчинського району на Вінниччині. Він смертельно поранився ножем, коли чистив буряки.

— У Сірьожі спочатку був маленький ножик. Таким хліб ріжуть. Поміняв його на більший — довгий і тонкий. Думав, ним буде удобніше. Почистив два буряки. Взяв третій і в секунді впав. Кинулася до сина, а він без свідомості. Побачила на нозі рану. Бігом зняла йому штани й перетягнула ними поріз. Покликала сусідку. Кажу, розв'язуй на мені хустку. Перев'яжи синові ногу, — розповідає мати 53-річна Наталія Дроздова.

"Швидка" приїхала за 15 хв. Сергій помер дорогою до районної лікарні через велику втрату крові.

— Як перев'язали, синок прийшов у себе. Почав вставати, — продовжує. — Кажу йому, лежи і кладу руку на груди. А він просить: "Мамулька, не тисни. Бо тяжко дихати". Тоді не знала, що то були його останні слова.

— Перед цим я копала бараболю на городі. До мене прилетіла якась пташечка. Цілий тиждень була зі мною, наче хотіла щось сказати. Подумала, хоче хтось прибитися чи відбитися. Тепер поняла, що вона мені принесла, — говорить Наталія.

У Сергія Росляка залишилися три доньки.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Росляк порізався, коли чистив буряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути