Ексклюзиви
пʼятниця, 27 листопада 2015 07:35

Репер Серьога пішов від жінки

39-річний репер Серьога, справжнє ім'я — Сергій Пархоменко, розійшовся з цивільною дружиною, танцівницею Поліною Ололо, 29 років. З Києва переїхав до Москви.

— Долго притирались друг к другу. Пытались как-то ужиться. Потом поняли, что мы разные люди, — говорить Серьога. — Не можу контролювати свого гніву. Через це тяжко з жінками. З усіма занадто прямолінійний. А це не всім подобається.

Іноді краще не помічати дурощі жінок, не звертати уваги на їхні образливі слова, — продовжує. — Не можу пробачити, якщо мене не розуміють чи мало приділяють уваги. Іншим не стану. Сподіваюся, сини не будуть схожими цим на мене.

З Поліною мають двох дітей — Марка і Платона.

— Із синами бачуся не так часто, як хотілося б. Вони залишилися з матір'ю. Їм комфортніше жити з нею у Києві. Своє життя бачу у Москві, — каже Сергій. Він родом із білоруського міста Гомель. — Діти поглиблено вивчають англійську. Займаються плаванням і грають у шахи. Як підростуть, то підуть на бокс. Зараз показую хлопцям окремі прийоми, удари. Вони горять цим. Хочу, щоб менше дивилися телевізор і тим паче грали за комп'ютером.

Перший шлюб Серьоги з темношкірою моделлю Даямі Моралес тривав недовго. Заради нього кубинка переїхала 2005-го в Україну. Після розлучення залишилася тут. Має художню галерею, викладає афро-кубинські танці.

Згодом Серьога зійшовся з Поліною Ололо. 2009‑го у них народився перший син Марк. За рік — Платон. Через три роки заговорили, що чоловік іде до московської співачки Марини Матвєєвої, вагітної від нього. Незабаром та покинула Серьогу. Він повернувся до Поліни. На початку цього року в інтернеті з'явилися фото, де репер цілує у московському клубі колишню модель Тетяну Колобову. На своїй сторінці у соцмережі світлину, де обіймає її, підписав "дякую, що ти поруч".

Зараз ви читаєте новину «Репер Серьога пішов від жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути