вівторок, 06 грудня 2016 05:45

Принц Гаррі зустрічається з актрисою
2

Принц Гарі — п’ятий у місці на престол Великої Британії. Його випереджає батько Чарльз, старший брат Вільям і його двоє дітей
Фото: reuters
Американка Меган Маркл працює фотомоделлю та знімається в кіно

На початку листопада 32-річний принц Гаррі розповів про свою подругу і познайомив її з родиною. Кілька місяців зустрічається з американською акторкою Меган Маркл, 35 років.

Меган народилася в Лос-Анджелесі. Її мати — афроамериканка. В 11 років змусила виробника мила змінити рекламу. Вважала несправедливим показувати, що місце жінки — на кухні. Для цього написала першій леді США Гілларі Клінтон.

Два роки була у шлюбі з кінорежисером Тревором Енгельсом. Живе в канадському Торонто. Працює головним редактором журналу про моду та подорожі.

— Я ніколи не хотіла бути "леді, яка ходить на ланчі". Завжди прагнула бути жінкою, яка працює, — каже Маркл.

Принц Гаррі — молодший син принца Уельського Чарльза та його першої дружини, покійної принцеси Діани. Навчався в Королівській військовій академії. 2007-го служив авіаційним навідником в Афганістані.

До Меган дівчиною принца Гаррі два роки була британська модель Кресида Бонасьє — далека родичка. Зустрічалися два роки. Також йому приписували романи з сестрою невістки Кейт Міддлтон, спортсменкою-інвалідом та кількома моделями.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі зустрічається з актрисою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути