пʼятниця, 01 січня 2016 06:10

Поховали дружину Володимира Щербицького

На Байковому кладовищі поховали Раду Щербицьку, дружину першого секретаря ЦК Компартії України Володимира Щербицького. Вона померла 11 листопада. Не дожила чотири дні до 92-річчя. Вийшла заміж за Володимира Щербицького 1945-го у Тбілісі, де він проходив військову службу. 30 років викладала російську мову й літературу у київській школі №57. 2010-го перенесла інсульт. Овдовіла 1990-го. Сина Валерія поховала 1991 року, донька Ольга померла 2014-го. З прямих спадкоємців Щербицьких залишилися онук Юрій — працівник адміністрації футбольного клубу "Динамо", і внучка Рада, яка живе в Болгарії.

26 вересня на 38‑му році життя не стало співака Сергія Ларкіна, більш відомого як Ларсон. 17 вересня їхав мотоциклом, врізався у позашляховик "Каділлак". За його кермом була Ірина Скляренко — керівник клініки "Альтера". Після аварії вона не вийшла з авто. За кілька днів виїхала з країни, аби уникнути відповідальності. Перебуває в розшуку.

Зараз ви читаєте новину «Поховали дружину Володимира Щербицького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути