Ексклюзиви
четвер, 05 травня 2016 07:20

"Останній москаль" Ігор Скрипко знайшов у Харкові наречену

Автор: ФОТО з сайта www.lublukino.com
  Російський актор Ігор Скрипко виконує головну роль в українському телесеріалі ”Останній москаль”. Працює в московському театрі ”У Никитских ворот”
Російський актор Ігор Скрипко виконує головну роль в українському телесеріалі ”Останній москаль”. Працює в московському театрі ”У Никитских ворот”

— Это мой родной дом. Здесь бываю чаще, чем в России, — говорить російський актор Ігор Скрипко, 24 роки. Виконує головну роль росіянина Валєри Петрука в серіалі "Останній москаль". У Харкові знайшов собі наречену.

— Христина — не пов'язана з акторським середовищем. Ми зняли квартиру в Москві. Нещодавно їздив до її батьків знайомитися. Все було по-домашньому. Багато смачної їжі, випивали — наче знайомі все життя, — каже Ігор. — Окрім нареченої, знайшов тут роботу в театрі. Запропонували грати у виставі про кохання. З нею будемо їздити Україною.

Актор народився в місті Сизрань поблизу Самари. Працює в московському театрі "У Никитских ворот". 2015-го пройшов проби на головну роль в українському серіалі.

— У Росії спокійно відреагували на участь в українському проекті, — продовжує Ігор. — Хтось похвалив, хтось казав: "Навіщо ти це зробив?" Підтримали мама і мій викладач.

Мені подобається, що тут тепліше, смачно. Тут почуваюся у своїй тарілці. Став вживати українські слова, "шокаю". Мене по імені вже не звуть. Кажуть "Валєра" чи "мос­каль". Не ображаюсь.

Зараз ви читаєте новину «"Останній москаль" Ігор Скрипко знайшов у Харкові наречену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути