Ексклюзиви
пʼятниця, 27 травня 2016 00:30

Ніна Вакуліч виграла путівку в санаторій

Автор: фото надане Ніною ВАКУЛІЧ
  Ніна Вакуліч (праворуч)
Ніна Вакуліч (праворуч)

— У ­п'ятницю прийшла газета. Відкриваю, а там прізвище — ­Вакуліч Н. О. Думаю, хто це з такою фамілією, як у мене, виграв? Кому пощастило? Читаю — Старе Село. То це ж я. Радості не було меж. Повірити не могла, — розповідає 58-річна Ніна Вакуліч (на фото) із Старого Села Рокитнівського району на Рівненщині.

Вона передплатила "Газету по-українськи" й виграла путівку в санаторій "Лермонтовський" в Одесі.

Ніна Олександрівна одружена не була, дітей не має. Живе із сестрою Марією. Ведуть домашнє господарство.

— Я весь вік бухгалтером пропрацювала, — каже Ніна Олександрівна. — Часу відпочити та розслабитися не було. Ще й робота в селі важка. Все якась господарка — кури, свині, кози, город. Тільки ввечері приходиш до хати, то газету почитаєш чи телевізор увімкнеш. "Газету по-українськи" вже й не згадаю, хто порекомендував передплатити. Так давно було. Пригадую, що взяла до рук один примірник, погортала і зрозуміла, що за таку не шкода грошей заплатити. Інформації багато — і політика, і новини, і культура. Сподобалась, тому підсіла на неї.

— Коли відправляла квитанцію, мріяла виграти мікрохвильову піч. Але виграш перевершив мої сподівання. Путівки точно не чекала, — говорить переможниця. — Запропонувала одразу Марії їхати, але в неї був високий тиск, побоялася пускатись у дорогу. Тоді запросила з собою іншу сестру — 62-річну Христину. Нас у санаторії чекали, зустріли, поселили.

В оздоровниці жінки приймали озокеритні ванни, проходили процедури для зміцнення серцево-судинної системи.

— Там атмосфера дружелюбна, підхід до кожної людини індивідуальний. Таке враження, що й справді в Європу потрапили. Кімнатка чистенька, акуратна. Персонал уважний, а харчування, як у ресторані.

Зараз ви читаєте новину «Ніна Вакуліч виграла путівку в санаторій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути