пʼятниця, 23 вересня 2016 07:30

Найзірковіші американські актори розлучаються

Автор: REUTERS
  Спільні статки акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта оцінюють у 450 мільйонів доларів
Спільні статки акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта оцінюють у 450 мільйонів доларів

19 вересня американська актриса 41-річна Анджеліна Джолі подала документи на розлучення з актором Бредом Піттом, 52 роки. Упродовж 11 років їх називали найкрасивішою парою Голлівуда.

— У заяві причиною розлучення Анджеліна назвала непримиримі протиріччя у вихованні дітей, — розповідають в оточенні подружжя. — Справжні ж причини розриву невідомі. Бред каже, що Анджеліна перестала піклуватися про себе. Майже нічого не їсть, щоночі п'є вино й постійно курить. Бред витрачає багато сил, аби змусити її змінитися.

Анджеліна говорить про зради чоловіка і його пристрасть до алкоголю. Заявляє — у нетверезому стані він небезпечний для дітей, бо не контролює себе.

Ширяться чутки про роман Бреда з французькою актрисою Маріон Котіяр, 40 років. З нею знявся у стрічці "Союзники". Анджеліна найняла детектива, кажуть.

Джолі і Пітт почали зустрічатися ­2005-го на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт". У ньому виконали головні ролі. Тоді Бред був сім років одружений з актрисою Дженніфер Еністон. За кілька місяців пішов від неї до Джолі. Офіційно одружилися за 10 років. 2014-го відгуляли весілля на півдні Франції. Запросили 20 гостей. Медовий місяць провели на мальтійському острові Гоцо. $200 тис. заплатили його жителям, аби на цей час залишили острів. Після одруження пари десятки разів з'являлися чутки про розлучення.

— Ми не раз були на грані розриву, — каже Пітт. — Щоб цього не сталося, починав діяти. Адже мені дісталася найвродливіша жінка на землі. Вона є ідеалом для більшості чоловіків. А я маю можливість засинати поруч із нею, обіймати за плечі. Засипав її квітами, поцілунками й компліментами. Щоразу почуття ставали сильніші.

Пара виховала трьох не своїх і трьох спільних дітей. Старшому усиновленому хлопчикові, камбоджійцю Меддоксу 15 років. Близнюкам подружжя Ноксу і Вів'єн — по 8.

— З Енджі планували мати 12 дітей, — говорить Бред. — Але здулися після шостої. У нашому домі було багато любові, сварок, вирішування дитячих суперечок, багато чищення зубів, різного розливання і розсипання. Повний хаос. Але це завжди весело.

У позові Джолі просить залишити їй дітей, а Пітту дозволити бачитися з ними на вихідних. За шлюбним контрактом майно, нажите разом після розірвання стосунків, розділять між усіма дітьми.

Спільні статки Джолі й Пітта оцінюють у $450 млн. Мають 35-кімнатний палац у французькому Центральному Провансі, нерухомість у Великій Британії, Туреччині, Іспанії та на острові Майорка.

Розлучення стане для жінки третім. Із британським актором Джонні Лі Міллером прожила у шлюбі рік. Три роки тривали стосунки з режисером Біллі Бобом Торнтоном.

Зараз ви читаєте новину «Найзірковіші американські актори розлучаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути