Ексклюзиви
четвер, 27 січня 2011 04:30

Найбільші у світі сідниці у Темеки Фрімен

Автор: фото з сайта www.imageshack.us
  Американська модель Темека Фрімен стала відомою після участі у рекламі спідньої білизни
Американська модель Темека Фрімен стала відомою після участі у рекламі спідньої білизни

Американська модель 26-річна Темека Фрімен отримала титул "Міс сідниці-2010". У грудні вона знялася в рекламі спідньої білизни. Після цього її помітило журі однойменного щорічного конкурсу.

— У Темеки не тільки найбільші, але й найкрасивіші у світі сідниці, — каже член журі конкурсу Нельсон Рімеро, 34 роки. — Вона одразу завоювала серця багатьох користувачів інтернету. У перший день появи реклами фото моделі були розтиражовані на мільйонах сайтів. Ніхто не звертав увагу на маленькі стрінги, які були на дівчині. Їх фактично не помітно на такій шикарній попі.

Сідниці Фрімен в обхваті — 120 см.

— Темека худорлява. Її сідниці великі не тому, що вона багато їсть. Просто в неї дивовижне тіло: апетитні стегна, тонка осина талія і пишні груди, — вихваляє переможницю Нельсон. — Спочатку я не міг повірити, що її сідниці справжні. Думав, дівчина зробила пластичну операцію. Коли запросили модель для участі в конкурсі, попросив дозволу торкнутися до її попи хоча б одним пальцем. Ви не повірите, навіть половина цієї краси не помістилася в обох моїх долонях. Щороку я отримую фото мільйонів дівчат із різних куточків світу, які вважають свої сідниці найбільшими. Таких, як у Фрімен, я не бачив навіть уві сні.

Торік титул "Міс сідниці" отримала американка Ніколь Остін, 29 років. Але вже через півроку після цього папараці сфотографували її на пляжі голяка. Стегна моделі були вкриті целюлітом. Остін сіла на сувору дієту, займалася по 4 год. щодня у спортзалі. Однак відновити втрачену форму не змогла.

Темека родом із Бразилії. Три роки тому приїхала на роботу у США. Бере участь у відвертих фотосесіях.

— Бразилійки фігурні від природи, — каже американський пластичний хірург Стівен Лейксон. — Нічого аномального в сідницях Темеки не бачу.

Зараз ви читаєте новину «Найбільші у світі сідниці у Темеки Фрімен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути