пʼятниця, 01 січня 2016 06:50

Матимемо важкий період із 1 до 16 вересня

Овен

(21 березня — 20 квітня)

Доведеться більше віддавати, ніж брати. Матимете задоволення від того, що комусь потрібні. Будьте готові боротися за справедливість. Можете нажити репутацію борця. Чорна й біла смуги чергуватимуться. Бракуватиме сил та енергії. З 14 по 30 березня краще взяти відпустку. Підвищити заробітки можна буде у січні та серпні–вересні. До кінця весни справи йтимуть складно. Влітку є шанс обзавестися нерухомістю чи розпочати будівництво. Продавати землю, дачу чи гараж не бажано. Шукати пару й одружуватися краще в другому півріччі. Завагітніти вдасться в листопаді–грудні. Від 15 квітня до 30 червня зміцнюйте здоров'я. Нагадають про себе хвороби нирок і запалення видільної системи.

Телець

(21 квітня — 20 травня)

На вас чекає спокійний і вдалий рік. Ніяк він пройде лише в ледачого. Доведеться жити на два доми. Може знадобитися допомога дорослим дітям чи літнім родичам. Будьте готові матеріально забезпечити когось із рідних. Є шанс отримати спадок чи матеріальну винагороду в першому півріччі. Беріть участь у конкурсах і виставках. Варто планувати ремонт у домі та переїзд. Утримайтеся від цього лише у сезон затемнень. Розширюйте коло спілкування. Погоджуйтеся на відрядження й відпочинок за кордоном. Подбайте про печінку. Знижуйте калорійність страв, відмовтеся від масної їжі та алкоголю. За перших проявів жовчокам'яної хвороби звертайтеся до лікаря.

Близнюки

(21 травня — 21 червня)

З'явиться бажання докорінно все змінити. Ви багато чого досягнете. Відкриватимете нові фірми та проекти, шукатимете партнерів та інвесторів. Розширюйте бізнес за межі України. Не триматиметеся дому. Часто їздитимете за кордон. Вдасться добре заробити. Можете стати батьками. Хтось народжуватиме дітей, дехто зважиться на усиновлення. Міцними будуть шлюби, у яких партнери матеріально відповідатимуть одне одному. Стережіться переломів. Крихкими стають зуби, ламким — волосся. Пропийте курс вітамінів і мінералів. Запобігайте сколіозу. Купіть зручне ліжко чи змініть матрац. До стоматолога не варто йти у серпні.

Рак

(22 червня — 22 липня)

Добре почуватимуться керівники. Колеги правильно виконуватимуть ваші накази. У першому півріччі можна планувати придбання житла і переїзд. Вчасно зробіть ремонт системи водопостачання і вентиляції в помешканні. Довіртеся інтуїції. Беріться за складні проекти. Чоловіки й дружини часто відволікатимуть одне одного від роботи. Відганяйте ревнощі. Не варто добиватися уваги байдужої людини. Не перевтомлюйтеся. Поповнення в родині краще планувати на осінь. Декому можуть поставити діагноз "безпліддя". Не сприймайте це як вирок. Організм тимчасово стане менш плодючим. Боріться із зайвою вагою.

Лев

(23 липня — 23 серпня)

Доля штовхатиме в потрібному напрямку. Довіряйте інтуїції, тоді оминете проблеми й збережете індивідуальність. Постарайтеся знайти додаткове джерело доходів. Водночас шукайте способи економії. Рік сприятливий для створення сім'ї. Роман може спалахнути в лютому. Освідчуватися й брати шлюб не варто в сезон затемнень. Вразливими стають очі. Бережіть їх від травм. Відкладіть офтальмологічні операції. Доліковуйте до кінця застуду. Вона може давати ускладнення на очі й вуха.

Діва

(24 серпня — 23 вересня)

Мало що вдаватиметься. Є ризик втратити роботу, заборгувати велику суму друзям чи родичам, отримати штраф. Тримайте язика за зубами. Не поширюйте пліток про конкурентів, утримайтеся від заяв до суду. До вересня багатьом вдасться створити сім'ю чи цивільний шлюб. Але ці партнери скоріше принесуть у ваше життя додаткові проблеми, ніж зроблять вас щасливими. Будете вразливі до вірусів. Вагітним слід стерегтися передчасних пологів.

Терези

(24 вересня — 23 жовтня)

Рік творчого піднесення. Вдалий час для підвищення кваліфікації. Деякі з нових проектів доведеться відкласти до осені. Тоді втілити їх буде легше. Пропозиції нового місця роботи проігноруйте. Обіцяного заробітку не буде. Погоджуйтеся на закордонні відрядження та навчання. Проводьте вихідні з рідними, аби не втратити контроль за подіями в домі. Можете набрати зайву вагу. Легко набуватимете шкідливих звичок. Критично ставтеся до діагнозів лікарів.

Скорпіон

(24 жовтня — 22 листопада)

Уникайте поспішних рішень. Вас постійно намагатимуться вмовити на щось. Від квітня до кінця червня не варто щось змінювати в кар'єрі чи сім'ї. Одружені в цей час пари можуть розлучитися вже до кінця року. Перенесіть шлюб на осінь. До листопада не варто продавати землю чи нерухомість. Можете отримати спадок. Вагітність краще планувати на другу половину року. Працюйте на перспективу. Результати своїх зусиль побачите 2017-го. Відмовтеся від надмірних фізичних навантажень. Можете травмуватись.

Стрілець

(23 листопада — 21 грудня)

Нову справу добре обдумуйте перед початком. Рік обіцяє кар'єрне зростання. Можете змінити роботу. Це час для нових навичок. Придбання нерухомості відкладіть до літа. Переїзд краще планувати на весну. Вагітність плануйте до грудня. Не шукайте пари в інтернеті. Слідкуйте за обміном речовин. Віддавайте перевагу вегетаріанським стравам. Можлива операція з видалення апендиксу.

Козеріг

(22 грудня — 20 січня)

Марно сподіватися на старі проекти. Доведеться змінити вид діяльності. Освоюйте нові професійні навички. Оновлюйте побутову й комп'ютерну техніку. Повикидайте з дому мотлох. Своєю впертістю не доводьте стосунки з коханими до кризи. Варто робити гімнастику для суглобів. Знижується їхня рухливість. Надмірні фізичні навантаження протипоказані.

Водолій

(21 січня — 20 лютого)

Визначтеся з найголовнішим і дбайте про перспективу. Погоджуйтеся на роботу в парі чи в команді. У самотніх рік пройде важко. Хоча багатьом вдасться зустріти свою половинку. Щоб заволодіти чиєюсь увагою, доведеться докласти зусиль. Партнер стане другом на все життя. Мир і любов в оселі додаватимуть упевненості та сприятимуть успішності за межами дому. Заробітки не відповідатимуть очікуванням. Добре продумуйте витрати. Вдало підуть справи у робітників торгівлі. Зверніть увагу на серцево-судинну систему. Може з'явитися задишка і прискорене серцебиття. Тривожні сни не будуть віщими.

Риби

(21 лютого — 20 ­березня)

Проблеми накопичуватимуться. Оглядайтеся на те, як виходили з подібних ситуацій. Не варто відкривати новий бізнес. Значно сприятливішим для цього буде 2017 рік. У коханих можливі неприємності на роботі й вони потребуватимуть підтримки. Батьки вимагатимуть уваги і втручатимуться у ваше життя. Не розчиняйтеся в чужих проблемах. Умійте вчасно відмовити. Найбільше турбуватиме невизначеність. Знайти партнера буде важко. Освідчуватися краще восени. Погоджуйтеся на цивільний шлюб. Не варто планувати вагітність і робити косметичні операції. Вразливою буде травна система.

Зараз ви читаєте новину «Матимемо важкий період із 1 до 16 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути