пʼятниця, 28 жовтня 2016 05:40

Ігор Мосійчук одружився втретє
2

Юрист Владлена Карпенко і нардеп Ігор Мосійчук до весілля зустрічалися два роки
Фото: ФОТО З САЙТА www.strana.ua
Ігор Мосійчук

Народний депутат від Радикальної партії 44-річний Ігор Мосійчук одружився з одеситкою Владленою Карпенко, 34 роки. Весілля відгуляли 21 жовтня в ресторані "Трипільське сонце" в селі Підгірці Обухівського району на Київщині.

— Владлена хотіла весілля в травні ­2017-го, коли тепло. Але я настояв, щоб цьогоріч. Бо тривожить мій стан здоров'я. Відкрилася восьма виразка шлунка. Постійно перебуваю під наглядом лікарів. Можливі дві операції, — розповідає Ігор Мосійчук. — Владочка постійно біля мене. Слідкує за моєю дієтою. Готує спеціальні перебиті супчики без перцю та солі. Повністю обмежує у вживанні спиртного. Навіть на весіллі пив замість віскі яблучний сік.

На весілля запросили 170 гостей. Прийшли колеги, друзі, родичі, добровольці з батальйонів "Азов", "Айдар", "Київ-1". Пригощали дичиною.

М'ясо дикого кабана, лося й оленя передав батько Ігоря. Він — мисливець.

Молодятам дарували посуд, картини сучасних українських художників, постільну білизну та гроші. Лідер "радикалів" Олег Ляшко приніс ікону й заспівав разом із тещею Мосійчука пісню.

Весільний одяг для обох вибирала наречена. Сама була в білій мереживній сукні. Молодий — у чорному костюмі з червоним метеликом.

— Влада сама підбирає мені гардероб. Вибаглива до стилю. Колеги навіть думали, що вона — мій стиліст, — каже Мосійчук. — Ще намагається зробити з мене холодного політика, виховує. Навчає бути стриманішим.

Хоч молодша за мене, але мудра жінка. Її настанови виважені та влучні. За порадами звертаюся й до тещі Ольги Георгіївни, як до останньої інстанції. Вона керує в Одесі підприємством із пошиття чоловічих костюмів.

Владлена — колишній офіцер міліції. Нині працює юристом.

— Познайомилися в ресторані під час ділової зустрічі, — говорить Ігор Мосійчук. — Запросив до себе в помічники. Відтоді й зародилися почуття. Рік тому запропонувала переїхати до неї. Заради Владлени схуд на 100 кілограмів. Через вагу відмовляли ноги. Лікарі казали, якщо не позбутися її, серце не витримає. Я не міг померти, маючи кохану жінку.

Пара зустрічалася два роки. Зараз знімають 2-кімнатну квартиру в Печерському районі столиці. Купувати житло не збираються. Весільної подорожі не планують через зайнятість.

Владлена Карпенко не була заміжньою. Для Ігоря Мосійчука це третій шлюб. Від колишніх дружин має доньку 13-річну Христину та сина Святослава, 17 років.

— Попередні дружини не витримали мого графіку роботи, ув'язнення на 2,5 роки. Й того, що кидався в політичні авантюри. Зараз із колишніми в дружніх стосунках. Із дітьми завжди бачимося. Син привітав з одруженням, — додає Ігор. — Хочу ще двох діточок — хлопчика та дівчинку. Як тільки Владочка завагітніє, одразу повінчаємося.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Мосійчук одружився втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути