Ексклюзиви
вівторок, 09 лютого 2016 07:20

Хто винен у розлученні?

Оксана Свереда, 31 рік, Київ, розлучилася в жовтні 2015-го:

— Чоловік у всьому звинувачує нашого сина. Насправді винні ми обоє. Після народження Петрика 2014 року все в нашому житті змінилося. Я стала приділяти чоловіку мало уваги. Зрозуміла, що накоїла, коли Богдан перестав ночувати вдома. Зустрів іншу жінку. Коли Петрику виповнився рік, подав на розлучення. Як я до весілля не помічала, що він егоїст? У сім'ї був єдиною дитиною. Звик, що все дістається лише йому.

Леонід Зінченко, 26 років, Полтава, розлучився в січні:

— Винна моя мати. Ми жили окремо, але вона навідувалася щодня. Невістка їй не подобалася ще до весілля. Постійно критикувала її як хазяйку. Мала ключі від нашої квартири. Поки ми були на роботі, приходила, прасувала мої сорочки, варила їсти, складала одяг у шафу. Настю це бісило. Я був на її боці, поки не змушений був обирати між нею й матір'ю. Я не можу перестати спілкуватися з мамою. Вона виростила мене сама.

Карина Говоруха, 42 роки, Рівне, розлучилася у грудні 2015-го:

— Друзі чоловіка нас розлучили. Вони його споювали ще з університету. Я все терпіла. Навіть коли вагітну в груди вдарив, простила. Потім переклю­чилася на дитину. Він пропивав майже все, що ­заробляв. Коли троє друзів розійшлися, він і собі захотів до холостяцького життя повернутися. Переїхав до своїх батьків. Ще не відомо, кому з нас повезло більше.

Зараз ви читаєте новину «Хто винен у розлученні?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути