Ексклюзиви
пʼятниця, 01 січня 2016 05:50

"Хотів відсудити в мене квартиру, щоб купити машину"

— Антон гарний, але не мій ідеал. Хотіла чоловіка-бізнесмена, — каже 22-річна Олена Бедрік із Полтави.

У грудні вона розлучилася з киянином Антоном, 25 років. У шлюбі прожили рік.

— Ми познайомилися на дискотеці в нічному клубі, де Антон працював діджеєм, — говорить Олена. — Почав загравати. Казав, що вразила його своєю косою. Маю довге волосся. Коса товщиною з руку. Я навчалася в педагогічному. Він гарно мене добивався. Приходив у гості з квітами. Через півроку дізналася, що вагітна. Антон запропонував одружитися.

— Весілля мої батьки зробили за власний кошт. Я в них — єдина дитина. Вклали у все понад 70 тисяч гривень. Сваритися з чоловіком почали після одруження. Усе йому було не так. То тамада не така, то стіл не сучасний, то моя мама вдяглася по-сільському. Могли тижнями не розмовляти. Чоловік ходив у нічні зміни, а я працювала вдень.

— Дитинку я втратила. Через півроку стався викидень, — розповідає Олена. — Замість того щоб підтримати, Антон щодня напивався. Потім записався у спортзал і на курси танців. Навчився танцювати стриптиз. Влаштувався на роботу до стриптиз-клубу. Грошей не приносив. Усе витрачав на одяг.

— Вирішальним став день народження моєї подруги в жовтні, — згадує. — Уперше після весілля вибралися кудись разом. Антон перебрав, виліз на стіл і почав роздягатися. Жінки в ресторані аплодували. Я втекла. Наступного дня подала на розвод.

Пара розірвала шлюб у першу річницю весілля.

— Антон хотів відсудити в мене квартиру, щоб купити машину, — розповідає Олена. — "Гостінку", в якій живу, батьки купили мені до весілля. Адвокат пояснив, що йому нічого з мого майна не світить.

Зараз ви читаєте новину «"Хотів відсудити в мене квартиру, щоб купити машину"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути