пʼятниця, 29 липня 2016 05:25

Ганна Озерова виграла соковижималку

Автор: фото надане Ганною Озеровою
  Ганна Озерова із села Пишненки Зіньківського району на Полтавщині ”Газету по-українськи” передплачує сьомий рік
Ганна Озерова із села Пишненки Зіньківського району на Полтавщині ”Газету по-українськи” передплачує сьомий рік

— Колись мені ворожка гадала по руці. Казала: "В житті нічого не виграєш". Та не справдилося, доля щедра на подарунки, — говорить 70-річна Ганна Озерова із села Пишненки Зіньківського району на Полтавщині.

Передплатила "Газету по-українськи" на 2016 рік, надіслала квитанцію та за результатами розіграшу отримала в подарунок соковижималку.

— Ходив чоловік по хліб в магазин, — розповідає Ганна Савівна. — Зустрів мою колишню співробітницю. Каже: "А Ганна соковижималку виграла. Ми в газеті прочитали". Потім побачили й ми. Було дуже приємно. П'ять днів тому принесли соковижималку додому. Хороша, механічна. В нас уже є одна, але стара й ручна. Нова пригодиться. Щороку закриваємо на зиму яблучний і томатний соки. Правнук підросте, приходитиме в гості, а ми його сочком пригощатимемо. Свій, домашній, корисніший і смачніший за з магазинний.

"Газету по-українськи" передплачує сьомий рік. Порекомендувала листоноша.

— Першим ділом, як відкриваємо газету, читаємо про погоду. Маємо знати, що нас очікує — дощ чи сонце. Люблю рецепти читати. Навіть паску випікала за рецептом із "Газети по-українськи". Чоловік любить новини. Старший син, коли приходить в гості, читає про спорт.

Ганна Савівна на пенсії. Раніше працювала бухгалтером у сільраді. Чоловік 73-річний Олександр Борисович був трактористом. Старший син подружжя 42-річний Сергій живе в одному селі з батьками. Молодшому Василеві 38, мешкає в Полтаві. Озерови мають онучку 21-річну Галину і правнука Тимура, 6 місяців.

— Коли була молода, любила вишивати рушники, одяг шила собі й рідним. Зараз вже погано бачу, тому не беруся за то. Тримаємо з чоловіком козу, порося, курей і качок. Вирощуємо картоплю, кавуни й помідори. Коли молодші були, ростили на продаж.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Озерова виграла соковижималку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути