Ексклюзиви
пʼятниця, 12 лютого 2016 05:05

Ганна Герман зробила підтяжку обличчя

В екс-нардепа від ­Партії регіонів 56-річної Ганни Герман зникли зморшки на лобі, збільшилися губи й вилиці, змінилася форма носа. Обличчя стало нерухоме, а очі — вузькі. Такою вона з'явилася в ефірі одного з українських телеканалів 7 лютого.

— Ганна Герман робила кілька пластичних операцій, — каже директор Київського обласного центру пластичної хірургії 48-річний Роман Левицький. На екрані комп'ютера розглядає фотографії Герман до та після операції. — Раніше в неї були помітні вікові зміни. З погляду медицини, показання до втручання були. Точно була підтяжка нижньої повіки. Через це змінилася форма рота, а очі здаються вужчими.

Щоб розгладити зморшки на лобі, робила ін'єкції ботоксу, ринопластику й підтяжку обличчя. Для відновлення втраченого об'єму вилиць і губ їй вводили філери — спеціальні препарати на основі гіалуронової кислоти. Вони заповнюють складки й повертають втрачений об'єм. Ефект від підтяжки зберігатиметься 10–15 років.

За три дні до появи на українському телебаченні Ганна Герман у Вашингтоні на молитовному сніданку зустрічалася з лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко.

— Думаю, вона робила пластичні операції в Америці, — продовжує Роман Левицький. — Там люди мають переважно повні обличчя. Коли старіють, об'єм втрачається. Їхні методики спрямовані на повернення втрачених об'ємів.

Усі операції Герман могли зробити за день. Там це коштувало б мінімум 20 тисяч доларів, максимум — 50 тисяч. В Україні такі втручання обійшлися б дешевше удвічі. Оперували не дуже давно, бо на обличчі ще є набряк. Він зберігається до трьох місяців. Часом — до півроку.

— Якби не боялася операцій і ускладнень, мала більше вільного часу, то погодилася б на пластичну операцію, — казала ­2009-го нардеп Ганна Герман. — Політик не повинен багато часу приділяти зовнішності. Бо це означатиме, що він менше часу приділяє своїй роботі.

У жовтні 2014-го Ганна Герман повідомила, що йде з політики. Зараз пише книжки.

Щодня відвідує перукаря

Ганна Герман мала двох синів. Молодший Роман у 16 років загинув 2009-го в автокатастрофі. Старший 36-річний Микола помер торік 17 вересня. За однією з версій, — через інфаркт, за другою — внаслідок наркотичного отруєння. Одружена з дипломатом 63-річним Сергієм Германом. Це — друге заміжжя Ганни Герман. Із першим чоловіком Володимиром Коровіциним був "студентський шлюб за розрахунком".

— Коли виходила заміж, чоловік сказав: "Дипломати заробляють небагато, ти маєш бути готова, що житимемо доволі скромно". Погодилася, але додала: "Є одна річ, без якої не зможу обійтися. Це — щоденне відвідування перукаря".

Моїми перукарями завжди були чоловіки. Щодня відвідую їх з тих пір, як відрізала косу після закінчення школи. Якщо не укласти моє густе волосся, виглядаю, як Анжела Девіс (американська правозахисниця. — ГПУ) із копицею на голові. Вранці мені потрібно лише 15 хвилин, щоб зібратися. І 25–30 — для укладки.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Герман зробила підтяжку обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути