Ексклюзиви
вівторок, 24 травня 2016 05:35

Дружина Володимира Кличка лікує післяпологову депресію
2

Хайден Пенеттьєрі у місті Орем на заході США. Там лікується від депресії. Дружина Володимира Кличка курила й пила каву ­поблизу крамниці
Фото: ФОТО з сайта www.dailymail.co.uk
Хайден Пенеттьєрі відпочиває біля океану з Володимиром ­Кличком. Живуть у передмісті американського Лос-Анджелеса, ще не одружилися

— Я змінилася після пологів. Постійно відчуваю смуток, тривогу, роздратованість. Настрій різко міняється, швидко втомлююся. Щоб не залишитися у цьому стані, звернулася до фахівців, — каже наречена боксера 40-річного Володимира Кличка американська актриса Хайден ­Пенеттьєрі, 26 років. Нещодавно її побачили під час закупів у місті Орем штату Юта. Там лікується від депресії. Була одягнена в спортивні штани й курила.

У грудні 2014-го Хайден ­Пенеттьєрі ­народила доньку Кайю-Євдокію. Вдруге з того часу лікується від післяпологової депресії.

— За час вагітності поправилася майже на 20 кілограмів, — розповідає актриса. — Після пологів відчувала себе 80-річною. Навіть у дзеркало не могла дивитися, так перестала собі подобатися. Через це розвинулася депресія. У клініці провела майже півроку. Крім того, багато тренувалася і дотримувалася дієт. За кілька місяців зайві кілограми вдалося скинути. Це повернуло колишнє відчуття щастя. Але воно тривало недовго. Останнім часом депресія повернулася до мене.

Зараз Хайден Пенеттьєрі знімається в серіалі про життя американської співачки "Нешвіл". Її гонорар за епізод становить $75 тис. — майже 2 млн грн. Із Володимиром Кличком живе у передмісті Лос-Анджелеса. 2013-го оголосили про заручини. Досі не одружилися.

— Я не намагаюся пришвидшити цю подію, — говорить Хайден. — У нас є Кайя, і зараз ми думаємо лише про неї. Вирішили з Володимиром — до вівтаря підемо, коли донька зможе провести нас до нього з квітами.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Володимира Кличка лікує післяпологову депресію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути