пʼятниця, 01 січня 2016 06:25

Батьки Жанни Фріске судяться із зятем за онука

 

Через шість місяців після смерті російської співачки 41-річної Жанни Фріске її батьки й цивільний чоловік Дмитро Шепелєв отримали змогу поділити спадок.

— Жанна не залишила заповіту, — говорять знайомі родини покійної. — Двокімнатна московська квартира дісталася батькам Фріске. Вони планують перетворити її на музей. Заміський маєток площею 400 "квадратів" успадкував Дмитро Шепелєв. Подружжя купило його незадовго до смерті Жанни.

Співачки не стало 15 червня. Вона два роки хворіла на рак мозку. Лікувалася у кращих клініках США, Німеччини й Китаю. Гроші на лікування збирали фани. Передали майже $500 тис. Фріске зробили кілька операцій на мозку. Після цього втратила зір, набрала вагу, пересувалася в інвалідному візку. Останні три місяці була в комі. Померла уві сні на руках у батьків.

У співачки залишився 2-річний син Платон. Його народила в цивільному шлюбі з телеведучим Дмитром Шепелєвим, 32 роки. Після смерті співачки в її родині почалися скандали. Батьки звинувачують Дмитра у смерті доньки. Кажуть, не займався її лікуванням, а гроші витрачав на власні потреби. Хочуть забрати онука на виховання.

— Моя дружина для Платона як друга мама, — розповідає 65-річний Володимир Борисович, батько Жанни Фріске. — За два роки під її наглядом дитина жодного разу не захворіла. Не хочемо воювати з Дімкою за нього. Онука любимо до нестями.

Нині хлопчик живе з батьком. Дід хоче повернути собі онука через суд. Сумнівається в біологічному батьківстві Шепелєва.

— Батьки упевнені, що в Жанни довгий час були стосунки з іншим чоловіком, — кажуть знайомі родини. — Через суд хочуть змусити Дмитра пройти ДНК-експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Батьки Жанни Фріске судяться із зятем за онука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути