Ексклюзиви
вівторок, 06 грудня 2016 06:30

"Янукович зраджував усе, до чого доторкався. Свою дружину, Донбас, країну"

Автор: Reuters
  Президент-утікач Віктор Янукович у суді російського міста Ростов-на-­Дону дає свідчення Святошинському районному суду Києва у справі розстрілу майданівців
Президент-утікач Віктор Янукович у суді російського міста Ростов-на-­Дону дає свідчення Святошинському районному суду Києва у справі розстрілу майданівців

Російський президент Володимир Путін відкрив пам'ятник київському князю Володимиру в ­Москві.

"Князь Володимир хрестив Русь у 988 році. Перші згадки про Москву в літописах датуються 1147 та 1156 роками. Отже, за логікою Кремля, князь похрестив порожнє місце".

Вахтанг Кіпіані,

"Фейсбук", 6 листопада

"Тепер у центрі Москви стоїть Володимир, лежить Володимир і сидить Володимир".

Віктор Таран,

"Фейсбук", 6 листопада

Республіканця 70-річного Дональда Трампа обрали 45-м президентом Сполучених Штатів Америки. Він отримав 276 голосів виборників і здобув перемогу над Гілларі Клінтон — опонентом від Демократичної партії.

"Відомий республіканець Джозеф МакКарті, мабуть, перевертається в домовині від таких нащадків".

Тарас Брязгунов,

"Фейсбук", 9 листопада

"Трамп, Клінтон, то таке. П'ять американських штатів голосують сьогодні щодо легалізації марихуани. У когось явно буде свято, незалежно від того, хто переможе на президентських виборах".

Анатолій Марциновський, "Фейсбук", 9 листопада

11 листопада новим заступником міністра внутрішніх справ України з питань євроінтеграції стала 24-річна Анастасія Дєєва. У соцмережах з'явилися її відверті фото.

"У США обрали найстаршого в історії президента, в Україні призначили наймолодшого в історії заступника міністра. Яка країна прогресивніша?"

Мирослава Гонгадзе,

"Фейсбук", 11 листопада

Українці отримали квитанції за опалення. Суми в деяких перевищують 6 тис. грн.

"Нам доведеться заплатити 3 тисячі гривень за тепло. Це тариф за півмісяця. Навіть у Лондоні за опалення платять менше".

Оксана Данилова,

"ВКонтакте", 11 листопада

"Сейчас многие "хвастаются" ­платежкой за тепло, я тоже хочу быть в тренде. У меня, наверное, ­рекорд. За две недели почти 5 тыс. грн, при этом батареи почти холодные! В прошлом году за месяц выходило 2 тыс. грн. Ворье и скоты. Только пож. не начинайте истерить"За что стоял Майдан", ну точно не за этих правителей".

Наталя Юсупова,

"Фейсбук", 29 листопада

Нацполіція отримала понад 10 заявок на проведення масових акцій з 15 по 22 листопада. На вулиці вирішили вийти обдурені вкладники банків і невдоволені високими тарифами. Українська розвідка перед цим заявила, що Росія готує в Україні дестабілізацію суспільно-політичної ­ситуації під умовною назвою "Шатун".

"Шатун", кажете? А в мене склалося враження, що влада зараз боїться свого народу більше, ніж Путіна".

Андрій Мисковець, "ВКонтакті", 17 листопада

Президент Петро Порошенко обіцяв, що українці їздитимуть до Європи без віз із 24 листопада.

"Що таке український безвіз? Це коли всі сидять вдома без віз. Влада, як завжди, наобіцяла і не виконала. Ви справді думаєте, що це найактуальніше питання зараз? Українцю не хватає грошей, щоб із села в обласний центр заїхати".

Олександр Коломієць, "ВКонтакте", 24 листопада

Президент-утікач Віктор Янукович у суді російського міста Ростов-на-Дону мав дати свідчення Святошинському районному суду Києва у справі розстрілу майданівців. Допит був запланований на 25 листопада по відеозв'язку. Перенесли на 28-е.

"Янукович зраджував все, до чого доторкався. Свою дружину, свою малу батьківщину Донбас, країну. Він не зупинив розстріл Майдану, а в березні 2014-го публічно закликав Путіна ввести війська і вбивати українців. Покидьок. Він має відповідати перед українськими, міжнародними судами.

Ірина Геращенко,

"Фейсбук", 25 листопада

Зараз ви читаєте новину «"Янукович зраджував усе, до чого доторкався. Свою дружину, Донбас, країну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути