Ексклюзиви
пʼятниця, 01 липня 2016 05:25

Яке рішення вам далося найважче?

Аліса ГАВРИЛЮК, 27 років, м. Одеса:

— У 18 років завагітніла. Зустрічалася з хлопцем два місяці. Заміж брати не збирався. Жила з матір'ю. Вона наполягала, щоб я зробила аборт. Погрожу­вала вигнати з дому. Я зібрала речі й переїхала на квартиру до одногрупниці. Через шість місяців народила сина. Мати просила, щоб вернулася додому. Допомагала доглядати внука. Зараз йому 8 років. У вересні піде до третього класу. Ніколи не шкодувала, що залишила його.

Оксана ПОЛОЖЕВЕЦЬ, 34 роки, м. Київ:

— Довго вагалася, чи зберігати шлюб. Чоловік випивав, принижував і бив. Трималася, щоб у доньки був тато. Але коли почав бити мене в неї на очах, я забрала дитину й пішла з дому. Наступного дня подала на розлучення. Боялася, якщо відкладу, то більше не зважуся на цей крок. Думала, він — єдиний.

Артур НАКОНЕЧНИЙ, 29 років, м. Львів:

— Змирився, як колишня дівчина почала зустрічатися з моїм найкращим другом. Спочатку думав порвати стосунки з ним. А потім зрозумів — собі зроблю гірше. Бо заміняє старшого брата, якого я втратив у дитинстві.

Олексій ГАВРИШКО, 36 років, м. Полтава:

— Кинути курити. Шість разів пробував, але не виходило. При першій проблемі зривався і робив кілька затяжок. Мав запалення легень. Це дало ускладнення на організм. Лікар сказав: "Ще півроку покуриш, і ти — труп". Це мене переконало викинути всі цигарки. Вже два роки не палю.

Зараз ви читаєте новину «Яке рішення вам далося найважче?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути