четвер, 13 вересня 2007 16:54

"Я відразу не сподобалася свекрусі"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Рік тому я дуже захворіла, — пише пані Антоніна з Кіровоградщини. — Після лікарні звернулася до цілителя. Він сказав, що наді мною чорна енергія, а у дворі коло будинку — негативна (там була яма з усіляким сміттям). Запросили священика, він освятив дім і двір. Потім їздили ще до одного цілителя на лікування. Цей сказав, що в нас порча і немає ніякого негативу. Допоможіть розібратися в цій ситуації".

Шановна пані Антоніно, у вашому випадку негативна енергетика і порчі взаємопов"язані. Хвороби й бруд дають негативні енергії. Тому і ваше біополе, і територія неподалік смітника були наповнені негативною енергією. Позитивна енергія від обряду священика спалила негатив. Але на вашій біоенергосистемі лишилися структури порч. Їх свідомо та умисно роблять люди. Це вміння передається, як правило, з покоління в покоління. Зруйнувати структуру чи зняти порчу може лише той, хто бачить їх будову. Викачування яйцями або "вичитки" без руйнування енергетичних структур дають тимчасовий результат. Тому останній цілитель, до якого ви звернулися, сказав, що негативної енергії немає, а є порчі, тобто біоенергетичні структури.


"Заміж я вийшла у 19 років і відразу не сподобалася свекрусі, — ділиться у листі до редакції пані Олена з Волинської області. — Вона приїздила до нас у гості і бажала, щоб не було дітей, бо будуть просити їсти. Через рік чоловік мене покинув і поїхав до матері, а через п"ять років помер. Про смерть я дізналася випадково від чоловікової сестри. Ще вона сказала: "Так ти і будеш вдовою". Тоді я її слів не сприйняла. Але вже пройшло 20 років, а я так і не вийшла заміж, не маю дітей".

Функції вашої, пані Олено, біоенергоінформаційної системи повністю паралізовані програмними порчами на неуспіх, проблеми в усіх справах, самотність, енергетичне безсилля та хвороби. Ваше біополе притягує негативну енергію. Вона збирається там, впливаючи на ваше самопочуття, світосприйняття та стосунки з людьми. Вам треба зайнятися собою. Зверніться до священика: молитви й обряди спалюють негативну енергію. Шукайте людей, які можуть допомогти енергетично. Розпитуйте — такі люди є скрізь.

Священик освятив дім і двір


Пан Степан із Рівненщини скаржиться на сусідку: "Жив і живу чемно зі всіма людьми, а з сусідкою, яка наді мною, — ні, — пише він. — Щойно я вийшов з лікарні після інсульту, як вона сказала сусідам про мене і мені особисто теж, що "здихав і не здох". А потім пообіцяла поробити мені. Вона — медик. Як мені викинути її з думок, із пам"яті?".

Ви, шановний пане Степане, енергетично "підгодовуєте" свою сусідку  негативними думками й емоціями на її адресу. Таким чином ви можете довести себе до низки хвороб. Ваша сусідка займається побутовим вампіризмом. Вам не треба думати про неї і розмовляти з нею. Вона звертається до вас, а ви проходьте мовчки, ніби її немає. А внутрішньо про себе наспівуйте пісню чи читайте вірша, скоромовку, а ще краще — молитву або "Господи помилуй, Господи помилуй?". Ваші вібрації будуть відштовхувати її енергетичні щупальця.

Зараз ви читаєте новину «"Я відразу не сподобалася свекрусі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути