вівторок, 02 лютого 2016 12:43

Вузьку довгу сукню краще носити без білизни

У ЗИМОВОМУ ОДЯЗІ ВАРТО РОБИТИ АКЦЕНТ НА КОНТРАСТАХ

МОДА – ЦИКЛІЧНА. Зараз багато оголеного тіла. Буде ще більше. А після цього увійде в моду закритий одяг.

ДОВГИЙ ЧАС У МОДІ БУЛИ ДЖИНСИ З ­ЗАНИЖЕНОЮ ТАЛІЄЮ. Вона опускалася на стегна й нижче. Як на мене, білизна, що виглядає з-під джинсів, коли сідаєш, це – не еротично, а вульгарно. Коли в одязі талія на своєму місці – це класика. А класика – завжди безпрограшний варіант.

ВІЛЬНІ ПІДЖАКИ ЧОЛОВІЧОГО КРОЮ з великими плечима у дусі 1980-х тепер гарно поєднуються з модними у 1970-х брюками-кльош. Але це поєднання має бути з родзинкою. Наприклад, цього сезону модні підстрелені, трохи вище щиколоток джинси-кльош із мереживом по низу холош.

ОДЯГ, ЩО ІМІТУЄ БІЛИЗНУ, – на піку моди. Вишукано виглядають сукні-­халати й пальта-халати. Під них одягайте шовкові топи і мереживні бра.

  Іван ФРОЛОВ, 22 роки, дизайнер одягу.  Народився в Києві. Мати – вчитель історії, батько працював директором авто­центру. Має на 7 років старшу сестру Марію, яка живе з чоловіком у Данії.  Від 3 років мріяв стати дизайнером. У 6 – пошив сестрі сукню на випускний. У 14 – почав моделювати одяг.  У дитинстві займався бальними танцями. Перші гроші заробив 12-­річним – пошив рожеву сукню для бальних латиноамериканських танців. Через інтернет продав за 0. За місяць покупці замовили ще одну.  Працював стилістом телевізійних проектів на каналі ”1+1”.  Закінчив Університет технологій та дизайну за спеціальністю ”технологія швейних виробів”. Викладає там курс ”індустрія моди”. Навчається в аспірантурі.  2011 року створив бренд одягу Frolov.  У власному гардеробі найбільше має сорочок. Деякі дісталися від батька.  Чотири роки за кермом ”Мерседеса”.  Живе в Києві.  Має кішок – Тусю та Муру.  НеодруженийНа фото: Київський дизайнер Іван Фролов у своїй майстерні показує прозору сукню.  Каже, що на піку моди – одяг, який імітує білизну
Іван ФРОЛОВ, 22 роки, дизайнер одягу. Народився в Києві. Мати – вчитель історії, батько працював директором авто­центру. Має на 7 років старшу сестру Марію, яка живе з чоловіком у Данії. Від 3 років мріяв стати дизайнером. У 6 – пошив сестрі сукню на випускний. У 14 – почав моделювати одяг. У дитинстві займався бальними танцями. Перші гроші заробив 12-­річним – пошив рожеву сукню для бальних латиноамериканських танців. Через інтернет продав за 0. За місяць покупці замовили ще одну. Працював стилістом телевізійних проектів на каналі ”1+1”. Закінчив Університет технологій та дизайну за спеціальністю ”технологія швейних виробів”. Викладає там курс ”індустрія моди”. Навчається в аспірантурі. 2011 року створив бренд одягу Frolov. У власному гардеробі найбільше має сорочок. Деякі дісталися від батька. Чотири роки за кермом ”Мерседеса”. Живе в Києві. Має кішок – Тусю та Муру. НеодруженийНа фото: Київський дизайнер Іван Фролов у своїй майстерні показує прозору сукню. Каже, що на піку моди – одяг, який імітує білизну

ВУЗЬКУ ДОВГУ СУКНЮ ЧИ БРЮКИ краще одягнути без білизни, якщо вони зроблені з цупкого трикотажу й не просвічуються.

У ЗИМОВОМУ ОДЯЗІ варто робити акцент на контрастах. Можна вдягнути куртку-парку чи громіздкий пуховик на улюблений грубий светр. Зате під ним – шовкова сукня. Вона притягуватиме погляди, породжуватиме бажання зняти з дівчини й пуховик, і светр, і суконьку.

СУКНЯ З МОЄЇ КОЛЕКЦІЇ НА ТЕМУ ­СМЕРТІ – тілесного кольору, метра 4 завдовжки, мереживо на спині імітує хребет.

У КОЛЕКЦІЇ ПРО СТРИПТИЗ використав еластичні тканини, що на дотик імітують шкіру. Мене цікавило, хто в результаті жертва – стриптизерка чи той, хто дивиться на неї. Дійшов висновку, що жертва – глядач. Бо він стає підвладний.

ТОРІК ВИДАВЕЦЬ ДАНА ПАВЛИЧКО (донька критика Соломії Павличко і внучка поета Дмитра Павличка. – ­Країна) вдягнула рожевий костюм пудрового відтінку – з колекції про стриптиз. Їй пасував цей колір і фасон. Костюм придуманий для образу чоловіка-жиголо. Спереду на піджаку є прозора кишенька. Через неї видно хустинку. Піджак має виглядати, як із чужого плеча.

В АМСТЕРДАМІ на вулиці червоних ліхтарів спостерігав, як дівчата повертаються з роботи у стрип-барах чи йдуть туди працювати. Дівчина в навушниках, капюшоні та кросівках тягне за собою валізу з костюмами. Макіяж уже сценічний – яскравий, із блискітками. Коли повертається додому, він недбало змитий, розквецяний на очах. Побачив певну оголеність їхніх душ.

ПРОЗОРИЙ ТОП ІЗ ТОНКОГО БІЛОГО МЕРЕЖИВА на подіумі одягають на голе тіло. У магазині його продають із білою шовковою підкладкою. Ковзаючий по тілу шовк – це чуттєво і приємно. Бретельки тонкі: сплетені вручну з нитки атласного шовку.

У 1970–1980-Х РОКАХ у Сполучених Штатах Америки була популярна тема hanky code – система сексуальних фетишів. Завдяки їй знайомилися у клубах. Розробив власну. Головну роль у ній грає бандана й місце, де вона розміщена на тілі. Зав'язана на руці – на зап'ясті чи лікті – значить, людина дає посил, що особливо чутлива до дотику. На нозі – готова до вільних стосунків без зобов'язань. Бандана на спині означає, що людина любить домінувати. На грудях – що підпорядкується у стосунках і сексі. Бандана в задній кишені брюк говорить, що ви – забіяка, непосида.

ДЛЯ КОЛЕКЦІЇ художник Анатолій Бєлов зробив принти. На одному зображена чоловіча шия зі слідами помади від поцілунків. На другому – жінки з квітами у роті замість кляпів. На третьому – ­чоловік кохається з квітами.

У НОВІЙ КОЛЕКЦІЇ ПІДЖАКИ – ПРИТАЛЕНІ. І трохи задовгі – щоб можна було вдягати під них відверті речі. Наприклад, коротку спідницю. Він прикриватиме її і буде враження, що на жінці, крім піджака, нічого немає.

МАЙБУТНЄ – за чоловічою модою. Зараз вона позбувається рамок. Жінки раніше почали революцію в одязі – вдягнули штани й капелюхи. А чоловіки навіть до спідниці ще не повернулися. Хоча це – їх найдавніший одяг: ряси, тоги, хітони. У комерційних лініях чоловічого одягу з'являються сорочки з мережива.

У БРЕНДІВ є багато паралельних ліній. До пострадянських країн надсилають товари, що відповідають естетичним смакам тамтешніх людей. У Києві ситуація потроху виправляється. Але в райцентрах ще дуже багато старого кітчу. Купуємо одяг "Діор" і "Шанель" у блискітках, хоча на подіумах цих марок – давно інші речі.

ВІТЧИЗНЯНИХ ДИЗАЙНЕРІВ ЧАСТО ЗАПИТУЮТЬ, чому їхні речі не дешевші за світові марки. Бо не маємо таких фінансових оборотів, достатніх для запуску ліній масового виробництва. Шиємо з дорогих матеріалів. В Україні є лише бавовна. Мереживо закуповуємо у Франції, тканини – італійські, швейцарські, німецькі, японські.

Зараз ви читаєте новину «Вузьку довгу сукню краще носити без білизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути