Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2014 12:58

В ЛУГАНСЬКІЙ І ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТЯХ ЗАРАЗ НЕМАЄ ЖОДНОГО СЕРЙОЗНОГО ВІЙСЬКОВОГО ПІДРОЗДІЛУ

  Сергій ЗГУРЕЦЬ,  45 років, військовий експерт
Сергій ЗГУРЕЦЬ, 45 років, військовий експерт

Москва готувала спецоперацію в Криму кілька років. Про це повідомив виконувач обов'язків генерального прокурора Олег Махніцький. Він також заявив, що в Службі безпеки України працювали представники російської федеральної служби безпеки

Сергій ЗГУРЕЦЬ, 45 років, військовий експерт:

- Проблема є, але я проти того, щоб генпрокурор про такі речі говорив на публіку. З цим треба працювати.

В Україні давно на керівні посади в спецслужбах чи армії можна "просунути" потрібних людей. Про це домовляються на найвищому рівні. До Януковича багато запитань. Чому, наприклад, він продовжив термін розташування російського Чорноморського флоту? Чому зараз переховується в Росії?

Представники бізнес-бюрократичних груп, тісно пов'язаних з іншою державою, часто очолюють силові структури. Це сприяє їх розвалу. Якщо вище керівництво працює на іншу країну, то який психологічний стан у підлеглих?

Внаслідок такої багаторічної "діяльності" В ЛУГАНСЬКІЙ І ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТЯХ зараз НЕМАЄ ЖОДНОГО СЕРЙОЗНОГО ВІЙСЬКОВОГО ПІДРОЗДІЛУ. А там - розгул сепаратистів і зовсім недалеко - російські війська.

Якщо на верхівці влади перебувають люди, в яких тісніші зв'язки з російськими елітами, ніж з українськими, то це - пряма загроза для держави. Впродовж кількох років на нашій території активно діяли закордонні спецслужби: це і прослуховування Кучми, і отруєння Ющенка, і втеча Януковича. Це те, що на поверхні. І жодну резонансну справу не розслідували до кінця.

РОСІЙСЬКІ СПЕЦСЛУЖБИ діють по всьому світу. Це - нормально. Але в нас вони ЗАЙШЛИ ЗАНАДТО ДАЛЕКО.

Зараз ви читаєте новину «В ЛУГАНСЬКІЙ І ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТЯХ ЗАРАЗ НЕМАЄ ЖОДНОГО СЕРЙОЗНОГО ВІЙСЬКОВОГО ПІДРОЗДІЛУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути