середа, 27 липня 2016 09:32

"Не знає, як реагувати. Не розуміє відповідальності, що лягла на нього

15 липня Андрія Шевченка призначили головним тренером збірної України з футболу. За таке рішення одностайно проголосували 34 члени виконкому Федерації футболу. До тренерського штабу ввійшли італійці Мауро Тассотті, Андреа Мальдера та іспанець Рауль Ріанчо. Контракт уклали на два роки з можливістю продовження на такий же термін.

Офіційно Шевченко як головний тренер збірної дебютує 5 вересня в домашньому ­матчі кваліфікаційного турніру Кубка світу-2018 проти Ісландії.

  Віктор ЛЕОНЕНКО, 46 років, колишній нападаючий збірної України
Віктор ЛЕОНЕНКО, 46 років, колишній нападаючий збірної України

Призначення Шевченка свідчить, що посада головного тренера збірної повністю знецінилася. Як звання Героя України, що дають першому ліпшому. Ніхто не знає, який Шевченко тренер. Він сам ще два роки тому не був упевнений, що бачить себе в цій професії. НІДЕ ТРЕНЕРОМ НЕ ПРАЦЮВАВ. Тільки чотири місяці був у збірній помічником Михайла Фоменка. Виходив до поля, давав вказівки футболістам. Але що це дало на Євро-2016? НІЧОГО. Команда грала абияк і стала найгіршою на турнірі.

Показово: до Євро-2016 Шевченко "світився" на всіх заходах збірної, давав інтерв'ю. А коли команда провалила перші два матчі, Андрія ніхто не бачив і не чув. Це пояснює його поведінку під час представлення журналістам. Зачитав із папірця заяву і відмовився відповідати на запитання. Бо БОЇТЬСЯ їх.

НЕ ЗНАЄ, як реагувати. НЕ РОЗУМІЄ відповідальності, що лягла на нього. А ще він – м'який за характером. Це для тренера – погано

Зараз ви читаєте новину «"Не знає, як реагувати. Не розуміє відповідальності, що лягла на нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути