Ексклюзиви
четвер, 27 жовтня 2016 09:56

Через витік відео мали порушити кримінальну справу

12 жовтня в мережі YouTube з'явилося відео перехресного допиту колишніх народних депутатів-"регіоналів" Володимира Ландіка і Володимира Медяника. Вони свідчать у справі екс-керівника парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Його підозрюють у посяганні на територіальну цілісність держави та сприянні ЛНР. Ландік розповідає, як оточення Єфремова обговорювало вхід на територію України російських військ. У свідченнях фігурує прізвище Сергія Глазьєва, радника президента РФ. Допит відбувся 6 жовтня в головному слідчому управлінні Генпрокуратури

  Дмитро СНЄГИРЬОВ, 45 років, співголова громадської ініціативи ”Права справа”
Дмитро СНЄГИРЬОВ, 45 років, співголова громадської ініціативи ”Права справа”

Відео, найімовірніше, злили пов'язані з Єфремовим працівники Генпрокуратури. Хотіли ДИСКРЕДИТУВАТИ Ландіка як головного свідка. Продемонструвати, що його свідчення – не більше, ніж бізнесові розбірки з Медяником: хто у кого більше відібрав і хто у кого що віджав.

Позиція Ландіка передбачувана: ПОМСТА Єфремову за відставку з посади керівника Луганської обласної організації Партії регіонів і ув'язнення його сина. У Ландіка – особисті образи й бажання повернутися губернатором на контрольовану частину Луганщини.

Через витік відео мали порушити кримінальну справу. А реакція – хіба на рівні обговорення у соцмережах. Це свідчить про ПОВНУ ДЕГРАДАЦІЮ роботи правоохоронної системи. Медяник арештований, але значно одіознішому депутату Луганської облради Арсену Клінчаєву дали виїхати.

Той був би більш цінним свідком. Як йому вдалося перетнути кордон, будучи під слідством?

Зараз ви читаєте новину «Через витік відео мали порушити кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути