Ексклюзиви
неділя, 19 травня 2013 09:45
Оксана Снігур
Оксана Снігур
Оксана Снігур

Такі в них порядки

– Розумієте, я дружина шанованої людини. Він не може дозволити мені ходити в якихось обносках чи підробках. Тим паче, я в нього одна. Такі в них порядки, – розповідає колишня перша красуня школи білявка Марта.

Чотири роки вона заміжня за шейхом, як каже її мати, з Арабії. ­Познайомилися в Києві, коли той ­залагоджував якісь свої справи

– Це справжній Chanel. Сережки з діамантами, але це – середненькі, більші я ношу тільки там, з головним убором. Маю так одягатися, бо я – дружина шанованої людини. Це вам тут простіше. Нащо жінці ­авто­мийника справжній Chanel?

Я повела онука до церкви. А він розказав татові

Мартин чоловік старший від неї на 15 років, неговіркий. Він приходить із нею на зустріч і сідає за сусідній столик. Мати вибором доньки задоволена. Її засмучує тільки те, що онук у свої 3 роки ні слова не знає по-нашому. А ще те, що малий – нехрещений. Воно ніби й нічого, але всі сусіди питають, чи то правда.

Шейх побув у тещі 10 днів і полетів додому. Марта випросилася погостювати ще пару тижнів. Потім поїхала, а за тиждень повернулася. На дзвінки не відповідала, мати казала, що Марти немає вдома. ­Позавчора телефонує:

– Можеш попитати в Києві якогось юриста, який би взявся відсудити у нього малого? – каже тітка Олена. – Я повела онука до церкви на Вербну неділю, щоб міг побачити, яка там краса. А він розказав татові. Араб дочекався, доки Марта повернеться, а тоді сказав забиратися геть в Україну. Малого лишив собі. Спакував усі її речі, усі прикраси, але кому то треба без дитини? У Арабії Мартуся майже не має прав на малого. Він строго-­настрого забороняв іти до церкви, але хто знав… Ми перепитали чотирьох адвокатів у Львові й Ужгороді, всі кажуть, що шансів – нуль. Такі в них порядки.

Зараз ви читаєте новину «Такі в них порядки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути