Ексклюзиви
четвер, 03 вересня 2015 16:51

З'явилося останнє прижиттєве відео загиблого під Щастям волонтера

Автор: facebook.com
 

У мережу виклали останнє відео розмови з волонтером мобільної групи з контролю за контрабандою в зоні АТО Андрієм Галущенком.

Ролик у соцмережі Facebook виклав журналіст Олексій Бобровніков.

"Це останнє інтерв'ю волонтера Андрія, який займався відстеженням потоків контрабанди на Луганщині. Ми багато знімали його за роботою, але він нічого не коментував, роблячи свою роботу мовчки.

Вчора о 6 ранку машину, на якій ми їздили, знищила ДРГ разом із Андрієм і ще однією людиною. Ми вирішили опублікувати це відео зараз, можливо воно буде комусь корисне", - написав Бобровніков.

 

Это последнее интервью волонтера Андрея, занимавшегося отслеживанием потоков контрабанды на Луганщине.Мы много снимали его за работой, но он ничего не комментировал, делая свою работу молча. Вчера в 6 утра машину на которой мы ездили уничтожила ДРГ вместе с Андреем и еще одним человеком.Мы решили опубликовать это видео сейчас -- возможно оно будет кому-то полезно. Ну и вообще -- пусть тут пока полежит.

Posted by Aleksei Bobrovnikov on 3 вересня 2015 р.

Нагадаємо, зранку 2 вересня на Луганщині група борців з контрабандою потрапила в засідку. Авто наїхало на міну, після чого злочинці закидали українців гранатами й обстріляли. Двом учасникам групи живими вийти не вдалося.

Раніше стали відомі імена загиблих під Щастям українців. Потім у мережі з'явилися фото решток авто, на якому група потрапила в засідку.

Зараз ви читаєте новину «З'явилося останнє прижиттєве відео загиблого під Щастям волонтера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути