Ексклюзиви
неділя, 29 березня 2015 13:56

ЗМІ опублікували розмову пілотів німецького лайнера А320 перед падінням

ЗМІ опублікували розмову пілотів німецького лайнера А320 перед падінням
Під час зіткнення з землею літак розбився на дрібні шматки. Фото: ua.korrespondent.net

Газета Bild am Sonntag опублікувала розшифровку фрагмента запису з "чорного ящика" літака, що розбився в Альпах літака Airbus A320.

Як пише видання Медуза, на записі командир повітряного судна Патрік Зонденхаймер каже, що не встиг сходити в туалет перед вильотом з Барселони. Другий пілот Андреас Любіца відповідає, що в будь-який момент готовий взяти на себе управління. Через кілька хвилин перший пілот передав штурвал Любіца і вийшов з кабіни.

Після того, як літак почав знижуватися, в кабіні пілотів пролунав автоматичний сигнал тривоги. Командир протягом 8 хвилин намагався відкрити двері - на записі чути звуки ударів. Перед катастрофою перший пілот крикнув: "Відкрий ці кляті двері!"

Нагадаємо, літак авіакомпанії Germanwings, що летів з Барселони в Дюссельдорф, розбився у французьких Альпах 24 березня. В результаті авіакатастрофи загинули 150 чоловік.

Слідство вважає, що другий пілот Андреас Любіца навмисно розбив літак. При цьому прокуратура кваліфікувала справу як "ненавмисне вбивство", оскільки, за її версією, у Любіца не було свідомого бажання вбивати.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ опублікували розмову пілотів німецького лайнера А320 перед падінням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути