Ексклюзиви
понеділок, 27 лютого 2017 19:29

Злочинець кинув гранату під ноги поліцейським
6

Фото: Сектор комунікації поліції Чернігівської області

У Чернігові під час затримання злочинець кинув у бійців спецпідрозділу. Від вибуху постраждали двоє правоохоронців. Інцидент стався сьогодні, 27 лютого, близько 13:00 в одному із спальних масивів міста.

Про хід операції із затримання злочинця під час брифінгу розповів начальник ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін.

"Карний розшук та спецназ взяли штурмом квартиру, в якій переховувався злочинець. Він - раніше судимий за тяжкі злочини, вживає наркотики. Напередодні напав на місцевий ломбард. Під час пограбування зловмисник з автомата тяжко поранив у голову працівника установи. Випустив більше 20 куль. Після чого втік. Переховувався у квартирі свого знайомого. З ним відбував покарання в колонії. Чоловік "сидів на голці", вживав за добу 20 кубиків ацетильованого опію. Коли спецпризначенці зайшли до помешкання, у чоловіка на штанях була прив'язана граната. Він її одразу кинув під ноги бійцям. У результаті вибуху постраждав 38-річний майор поліції та спецпризначенець КОРД. Останній - у важкому стані. Його госпіталізували до лікарні. Поранили і злочинця", - прокоментували в Чернігівській поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці підстрелили чоловіка у під'їзді

Підозрюваного затримали. Вилучили автомат Калашникова АКС-74У калібру 5,45 із глушником та три споряджені магазини. Чоловікові загрожує від 9 до 15 років ув'язнення або довічне. Триває слідство.

Пораненого у перестрілці в Сумах поліцейського літаком доставлять до Київської лікарні. Інцидент стався 23 лютого. Під час затримання, банкоматний грабіжник вистрілив поліцейському в шию. Він у тяжкому стані. 35-річного нападника вдалося затримати, підстреливши. Його скрутили та передали медикам.

Зараз ви читаєте новину «Злочинець кинув гранату під ноги поліцейським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути