вівторок, 23 вересня 2014 18:47

Житомирський бронетанковий завод ремонтує 130 одиниць техніки для сил АТО

Житомирський бронетанковий завод ремонтує 130 одиниць техніки для сил АТО
zhitomir.info

Військові підрозділи, які виконують завдання на Донбасы, вже отримали перші 19 зразків військової техніки, що пройшла капітальний ремонт з проведенням модернізації на Державному підприємстві "Житомирський бронетанковий завод".

Про це повідомив директор підприємства Сергій Бутенко в ході відвідування заводу міністром оборони України Валерієм Гелетеєм.

Як повідомляється на офіційному сайті Міноборони у вівторок, Бутенко розповів про хід виконання контракту на капремонт бронетанкової техніки з проведенням її модернізації і повідомив, що в даний час фахівці заводу працюють в три зміни, здійснюючи капітальний ремонт БМП, БТР, БМД, ГМ, БРЕМ, агрегатів, вузлів, озброєння і устаткування.

При цьому Гелетей повідомив, що на заводі розміщено замовлення на капремонт понад 130 одиниць військової техніки. "Якщо минулого року працівники Житомирського бронетанкового заводу отримали замовлення на проведення капітального ремонту менше 10 одиниць, водночас виконали половину запланованих робіт, вже цього року завод виконує замовлення на понад 130 зразків бронетехніки", - зазначив від.

"Головним завданням на сьогодні є забезпечення замовлення для вітчизняного оборонно-промислового комплексу в інтересах Збройних сил України. Президент України, керівництво уряду і оборонного відомства робить для цього все необхідне. Вперше за останні роки держава виділяє значні фінансові ресурси для відновлення озброєння і військової техніки на державних підприємствах ", - підкреслив керівник оборонного відомства.

Зараз ви читаєте новину «Житомирський бронетанковий завод ремонтує 130 одиниць техніки для сил АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути