Ексклюзиви
пʼятниця, 01 серпня 2014 20:29

Завтра в Одесі можуть повторитися криваві події 2 травня (документ)
1

Фото: ukrinform.ua

Завтра, 2 серпня, в Одесі можуть повторитися погроми з жертвами, які мали місце 2 травня цього року. Це випливає з документа від УСБУ в Одеській області меру Одеси Геннадію Труханову.

"2 серпня ц.р. лідери радикальних громадсько-політичних структур планують організувати у Одесі екстремістські акції з метою дестабілізації обстановки через проведення масових протестних заходів під штучно сформованим приводом", - йдеться у документі, який є у розпорядженні "Укрінформу".

За даними СБУ, радикали планують акції біля мерії (до 800 осіб) із можливим захопленням адмінбудівель, у тому числі будівель правоохоронних органів. Усе це планується супроводжувати погромами, підпалами та опором міліції. До участі в заворушеннях планують залучити футбольних фанів і кримінальних авторитетів.

Нагадаємо, 2 травня в Одесі сталися масові заворушення, які переросли у масштабні погроми та призвели до численних смертей.

Зараз ви читаєте новину «Завтра в Одесі можуть повторитися криваві події 2 травня (документ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути