неділя, 24 травня 2015 10:33

Заступники Мозгового записали відеозвернення через вбивство свого лідера

Заступники Мозгового записали відеозвернення через вбивство свого лідера
Фото: скріншот

Заступники Мозгового поширили відеозапис, на якому говорять, що основна версія вбивства командира бригади сепаратистів "Привид" Олексія Мозгового - дії української диверсійної групи.

Вчора радник глави МВС України Антон Геращенко з посиланням на власні джерела повідомив, що Мозгового та його охоронців під Алчевськом ліквідував спецназ ГРУ.

"Подзвонили товариші з Луганської області, які моніторять радіоефір. Кажуть, що дві години тому в районі села Михайлівське, що під Алчевськом, спецназ ГРУ ліквідував відомого ватажка терористичної організації "ЛНР" Олексія Мозгового та шістьох його охоронців", - зазначив він.

"Причина - та ж, що і в січні з іншим відомим лідером луганських бандформувань "Бетменом" - не бажання підкорятися командам з Москви", - додав Геращенко.

За його словами, Мозговий був відомий своїми контактами з Володимиром Жириновським, який у свій час був спонсором його банди.

Нагадаємо, командир бригади "Привид" Олексій Мозговий, його прес-секретар Анна, два охоронці, а також начальник служби безпеки Мозгового з позивним "Пісня" загинули в суботу, 23 травня, потрапивши під обстріл.

Зараз ви читаєте новину «Заступники Мозгового записали відеозвернення через вбивство свого лідера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути