Ексклюзиви
вівторок, 11 грудня 2012 17:18

Загальна протяжність заторів в Києві склала 1000 км

Загальна протяжність заторів в Києві склала 1000 км
Найдовша пробка за день - 8,1 км. Фото: ruvr.ru

Завантаженість автодоріг Києва 11 грудня через сильний снігопад вже о 8:50 досягла максимальних 10 балів і трималася на цьому рівні годину.

Як повідомила інтернет-компанія "Яндекс Україна", загальна протяжність заторів склала понад 1000 кілометрів.

Зазвичай в ранковий час пік, за даними сервісу компанії, завантаженість не перевищує 6 балів.

Швидкість руху в таких погодних умовах на багатьох дорогах опустилася нижче 10 км / год, водіям довелося дотримувати більшу дистанцію. Рух ускладнювало також значна кількість ДТП.

"Одне з найсерйозніших сталося вранці на Московському мосту, через що були перекриті дві смуги в напрямку Петрівки. Швидкість руху на мосту не перевищувала 5 км/год", - йдеться в повідомленні.

В результаті цього рух на Троєщині був паралізований: стояв проспект Маяковського, вулиці Бальзака, Закревського, Драйзера і Сабурова. Збільшилося навантаження на мости Метро і Патона.

"Виїзд із Троєщини ускладнений досі, зараз також почалися проблеми на в'їздах у мікрорайон з боку бульвару Перова, вулиці Братиславської та проспекту Генерала Ватутіна", - наголошується в повідомленні.

Найдовша пробка за день - 8,1 км - простягнулася від вул. Інтернаціональної до Львівської площі через вулиці Стеценка, Щусєва, Мельникова та Артема.

"Востаннє серйозні ускладнення на дорогах Києва були тиждень тому - ввечері 3 грудня. Тоді причиною заторів став перший сніг. А десяти балів в столиці не було з 14 лютого", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Загальна протяжність заторів в Києві склала 1000 км». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути