четвер, 29 січня 2015 19:15

За сьогоднішній день українські бійці знищили 22 бойовики - прес-центр АТО

За сьогоднішній день українські бійці знищили 22 бойовики - прес-центр АТО
Фото: korrespondent.net

Станом на 18.30 29 січня, ситуація в зоні АТО залишається напруженою. Терористи продовжують обстрілювати позиції українських військових та населені пункти. Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбук.

"На донецькому напрямку з мінометів двічі обстріляно Піски, а також Кам'янку, Невельське та Петрівське. З мінометів та артилерії злочинці вели вогонь по населених пунктах Тоненьке та Гранітне, за допомогою БМ-21 "Град" обстріляли селище Горняк. В районі Маріуполя "Гради" бойовиків вели вогонь по Новоселівці Другій. На дебальцівському напрямку ворожі міномети та артилерія поливали вогнем Санжарівку, Вуглегірськ, Попасне. На луганському напрямку міномети та артилерія терористів двічі завдала удару по Станиці-Луганській, тричі по Кримському. Також зазнали вогневих ударів Щастя та Кряківка. По населеному пункту Щастя "Гради" бойовиків завдавали удару тричі", - йдеться у повідомленні.

Бійці сил АТО мужньо тримають позиції, та завдають суттєвих втрат живій силі та техніці противника.

"Так, за попередніми даними, 29 січня було знищено 22 бойовики, 48 було поранено. Противник поніс втрати також у бойовій техніці. Сили АТО знищили 6 ворожих бойових броньованих машин та 4 гармати. За уточненими даними, напередодні, 28 січня втрати терористів склали: 73 вбитими та 170 пораненими. Бійці АТО знищили 13 танків, 4 бойові броньовані машини, 12 гармат, 20 одиниць автомобільної техніки та дев'ять одиниць БМ-21 "Град", - зазначають у прес-центрі АТО.

Зараз ви читаєте новину «За сьогоднішній день українські бійці знищили 22 бойовики - прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути