Ексклюзиви
неділя, 01 лютого 2015 14:36

ВСУ повністю контролюють трасу з Дебальцевого - РНБО

ВСУ повністю контролюють трасу з Дебальцевого - РНБО
Фото: rian.com.ua

Частина міста Вуглегірськ знаходиться під контролем бойовиків, але ситуація в районі Дебальцево в цілому знаходиться під контролем українських військових.

Про це повідомив заступник директора Інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий на брифінгу в неділю в Києві.

"Місто Вуглегірськ знаходиться на правому фланзі позицій наших військових в районі Дебальцевського виступу, і там протягом останнього тижня йдуть важкі бої. Частина міста Вуглегірськ дійсно контролюється бойовиками, і лінія фронту проходить по околицях або через це місто", - сказав він.

За словами Польової, ситуація в районі Дебальцево "повністю контрольована".

"У районі Дебальцево йдуть постійні бої, але мова про оточення або перерізанні основний комунікації - траси Артемівськ-Дебальцеве не йде, ця траса повністю знаходиться під нашим контролем, і не тільки сама траса, а й населені пункти, через які проходить транспортування необхідних підкріплень для наших військових. Таким чином, ситуація повністю контрольована", - сказав він.

В цілому, зазначає Польовий, на сьогоднішній день збройні сутички тривають по всій лінії зіткнення.

"Бої тривають по всій лінії фронту зіткнення між українськими військовими та незаконними збройними формуваннями", - сказав він, оприлюднивши при цьому перелік з 35-ти населених пунктів, через які проходить лінія дотику.

Зараз ви читаєте новину «ВСУ повністю контролюють трасу з Дебальцевого - РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути