Ексклюзиви
пʼятниця, 22 серпня 2014 17:35

Всі 280 КамАзів з "гуманітаркою" РФ прорвали кордон і їдуть в Луганськ — ЗМІ

Всі 280 КамАзів з "гуманітаркою" РФ прорвали кордон і їдуть в Луганськ — ЗМІ
Фото: google.com.ua

Українсько-російський кордон у пункті пропуску "Ізварине" перетнули всі 280 КамАЗів з російського "гуманітарного конвою" і рухаються у напрямку Луганська.

Про це повідомляє державний телеканал "Росія 24", кореспондент якого знаходиться на КПП "Донецьк" в Ростовській області, пише УНІАН.

"За останньою інформацією, яку ми отримали з південного митного управління, вже всі автомобілі російської автоколони з гуманітарним вантажем пройшли всі необхідні митні та прикордонні процедури і вони перетнули кордон. Тут на території Росії в районі пропускного пункту "Донецьк" не залишилося жодної білої вантажівки. Тобто всі 280 вантажівок вже їдуть у напрямку до Луганська", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що українські прикордонники і митники раніше побачили тільки першу партію цього "гуманітарного конвою" з 34 вантажівок, після чого її робота була заблокована. Інші машини перетнули українсько-російський кордон і рухаються в Луганськ, не пройшовши огляд представниками українських служб. При цьому вантаж не супроводжують представники Міжнародного комітету Червоного хреста.

Український МЗС назвав незаконним входження російського гуманітарного конвою в Україну, а голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко назвав це прямим вторгненням РФ.

 

Зараз ви читаєте новину «Всі 280 КамАзів з "гуманітаркою" РФ прорвали кордон і їдуть в Луганськ — ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути