пʼятниця, 18 жовтня 2013 15:11

"Врадіївська справа": наречена Дрижака надиктовувала свідкам покази

"Врадіївська справа": наречена Дрижака надиктовувала свідкам покази
Фото: news.pn

За словами Євгена Стельмаха, представника інтересів зґвалтованої врадіївчанки Ірини Крашкової, дівчина капітана міліції Євгена Дрижака Юлія Ткачук, якого звинувачують у злочині проти жінки, надиктовувала свідкам їхні свідчення по телефону.

"Прокуратура надасть докази суду, а суд вже буде оцінювати, чи це буде кримінальне провадження або просто будуть критично оцінюватися ці докази. Свідкам, тим же співробітникам міліції, вона повідомляла про те, як себе потрібно поводити і що потрібно розповідати", — розповів Стельмах.

Водночас, прокурор Наталія Висоцька підтвердила, що під час досудового слідства, згідно з протоколами, двом свідкам оперативної групи, які перебували на чергуванні з Дрижаком, дзвонила Юлія Ткачук і, додає прокурор, вказувала на деякі обставини, які необхідно відзначити при допитах.

До слова, раніше Юлія розповіла, з якої причини вона проходить свідком у кримінальній справі.

"У Крашкової з моїм батьком протягом двох-трьох років були інтимні стосунки. Коли ми про це дізналися, то вирішили, що треба це якось вирішувати. У мене з нею були бійки, були скандали", — сказала дівчина.

На думку Ткачук, через це Ірина Крашкова мститься їй.

Як відомо, 26 червня троє чоловіків жорстоко побили і зґвалтували 29-річну мешканку Врадіївки. Жінці вдалось вижити, вона упізнала ґвалтівників і дала проти них свідчення. Спершу правоохоронці намагалися приховати злочин. Це викликало масові протести у Врадіївці. Люди навіть взяли штурмом місцевий райвідділ.

Зараз ви читаєте новину «"Врадіївська справа": наречена Дрижака надиктовувала свідкам покази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути