Ексклюзиви
вівторок, 30 вересня 2014 20:50

Воїнам АТО замість продуктів привезли нові банківські картки

Воїнам АТО замість продуктів привезли нові банківські картки
Фото: ipress.ua

У Дебальцевому назріває скандал серед бійців 17 батальйону тероборони, яким керівництво АТО замість довгоочікуваного продуктового підкріплення привезло пакети з новими зарплатними картами. Про це пише ТВі.

За словами бійців батальйону, сьогодні приїхали прямо до військових представники фіндепартаменту і заявили, що солдати більше не отримають зарплату, якщо не поміняють банк.

Як розповів старшина роти 17 батальйону Сергій, бійці в паніці і намагаються зрозуміти, що тепер робити. Найбільше хлопці обурені тим, що у відповідь на прохання передати свіжі продукти командування АТО посилалося на складні бойові умови, а як нікому не потрібні карти привезти - так одразу приїхали під кулі і Гради.

"Люди під постійним обстрілом, до нас заїжджають тільки на БТРах і ніяк не можуть довезти продукти, а тут - нате - переводьте свої зарплати в "Ощадбанк", - говорить один з бійців 17 батальйону. - У військових купа питань, навіщо такий поспіх, для цього, по-перше, потрібно їхати додому, щоб все правильно зробити, і як тепер передавати гроші сім'ям?.. "

Зараз ви читаєте новину «Воїнам АТО замість продуктів привезли нові банківські картки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути