четвер, 03 вересня 2015 13:04

Ворог уперше за 4 дні застосував важке озброєння. Карта РНБО
3

Ситуація на Донбасі. 3 вересня
Фото: mediarnbo.org
Ситуація на Донбасі. 2 вересня
Ситуація на Донбасі. 1 вересня

Речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник розповів про бойові дії на Донбасі за минулу добу. 

"На Луганському напрямку обстановка вчора була найбільш неспокійною. Минулої доби між 6 і 7 ранку у ворожу засідку потрапила українська мобільна група по боротьбі з контрабандою. Це сталося між Щастям і Слов'яносербськом. Наші воїни відбили атаку ворожої ДРГ, також оперативно підійшло підкріплення зі складу ЗСУ...

Уперше за 4 дні бойовики застосували важке озброєння, обстрілявши із мінометів калібром 120 мм українські позиції біля с. Новотошківське, що на Бахмутській трасі.
Ворожі провокації відбулися також біля Щастя та Кримського, де бойовики відкривали вогонь переважно зі стрілецької зброї.

У Попаснянському районі Луганської області, на Світлодарській дузі, біля Горлівки, а також на ділянці фронту Дзержинськ - Ясинувата вчора було спокійно.

Два ворожі обстріли було зафіксовано поблизу Донецького аеропорту - на південь від Авдіївки і біля Спартака. Бойовики тут застосували стрілецьку зброю і гранатомети.
Дещо неспокійніше було біля Красногорівки і Мар'їнки. Між 18 і 22 годинами ворог 4 рази відкривав вогонь по наших позиціях зі стрілецької зброї.

На південь від Донецька і по всьому Маріупольському напрямку перемир'я зберігається в повній мірі", - розповів Мотузяник.

Зараз ви читаєте новину «Ворог уперше за 4 дні застосував важке озброєння. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути