Ексклюзиви
пʼятниця, 01 липня 2016 19:30

Водій тролейбуса, який переїхав 17-річну студентку, працює далі

Водій тролейбуса, який переїхав 17-річну студентку, працює далі

У Сумах слідчі оголосили підозрюваних у смерті 17-річної Дар'ї Кривоухової, студентки першого курсу відділення декоративно-прикладного мистецтва училища мистецтв і культури ім. Бортнянського.

Дарина взимку упала під колеса тролейбуса, який її переїхав. Слідчі переконані, що до загибелі підлітка привели одразу кілька порушень. Зокрема, відключена аварійна система в тролейбусі, неприбраний сніг із узбіччя і зупинка в недозволеному місці. Підозри у злочинах оголосили водієві тролейбуса, керівнику служби руху "Електроавтотранс", яка ніби-то підробила документи та ввела зупинку у користування, і керівнику техвідділу міськради, який відповідає за облаштування зупинок.

"Дівчина випала із тролейбуса на сніжний вал, який утворився на узбіччі від прибирання снігу, і по інерції впала під заднє колесо тролейбуса. Якби не було того валу, дівчина б отримала ушкодження від падіння та залишилася живою. Крім того, експертиза довела, що двері тролейбуса відчинилися під час руху, бо водій вимкнув систему безпеки. Якиа вона була ввімкнута — тролейбус не рушив би із місця із відкритими дверима", - розповів перший заступник керівника Сумської прокуратури Валерій Могильний.

Тим часом, водій тролейбуса, із якого випала дівчина, й досі працює. На час слідства суд відпустив його під особисте зобов'язання.

Прокуратура найближчим часом передасть зібрані матеріали слідства до суду, який визначить ступінь вини усіх причетних до смерті дівчини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Труп немовляти виявили у власному ліжечку

Нагадаємо, 17-річну Дар'ю Кривоухову з міста Суми 11 лютого поховали в селі Тур'я Краснопільського району. 9 лютого вранці дівчина випала з тролейбуса. Колесо переїхало їй голову.

Зараз ви читаєте новину «Водій тролейбуса, який переїхав 17-річну студентку, працює далі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути