пʼятниця, 30 грудня 2016 09:00

Водій кидався на свідків із ножем: найрезонансніші аварії 2016 року
5

Gazeta.ua нагадує наймасштабніші, найбезглуздіші та несподівані аварії, які трапилися протягом року.

Тіла лежали на асфальті

28 лютого в Миколаєві співробітник поліції 23-річний Валерій Агаджанов автомобілем БМВ на великій швидкості врізався у припарковану на узбіччі "Газель". Аварія сталася на просп. Леніна близько 6:00. На місці загинули пасажири іномарки 27-річні Катерина Деркач і Ольга Белякова, 24-річний Олександр Іванець і Сергій ­Королюк, 25 років. Водія з численними травмами відвезли в лікарню. Тієї ночі дівчата розважалися у нічному клубі. Під ранок зустрілися із хлопцями. Ті запропонували їх підвезти додому.

 
Вантажівка протаранила легковик

31 березня у аварію потрапила родина Бурлаків із селища Велика Долина Овідіопільського району на Одещині.Вони саме поверталися з райцентру додому. Машиною керувала 35-річна Валерія. Її чоловік — 34-річний Володимир сидів на пасажирському сидінні. Його тільки виписали із лікарні — вклали у спину металеву пластину. На задньому сидінні їхали їхні діти — 8-річний Тимофій і Ліза, 3 роки. Близько 15:30 за кілька кілометрів від селища їхній автомобіль "Лада" протаранила вантажівка "Мерседес". Вона раптово виїхала на великій швидкості на зустрічну смугу. Усі отримали важкі переломи, лікувалися понад півроку. У Валерії був найважчий стан — вона впала в кому. Померла за тиждень, так і не прийшовши до тями.

 
Загинуло 9 людей

У ніч проти 13 серпня на трасі Київ–Одеса неподалік села Мазурово Кривоозерського району Миколаївської області мікроавтобус "Опель Віваро" в'їхав у вантажівку, що стояла на дорозі. У бусі було дві родини, усього дев'ятеро людей. Їхали на відпочинок до Одеси із селища Ратне на Волині. Сім'я Мілінчуків: 46-річний Віктор із дружиною 42-річною Мирославою і синами 17‑­річним ­Андрієм та 8-річним Ярославом. І родина Подкосів — водій 46-річний Ігор, дружина 42-річна Наталія, доньки 16-річна Олександра і 21-річна Ірина. Остання запросила з собою подругу 21-річну Марину Горбанюк із селища Томашпіль на Вінниччині. Вантажівка ДАФ стояла на трасі Київ–Одеса від ранку 12 серпня. У неї заклинили передні колеса, бо вдарилася в іншу вантажівку. Поліцейські оформили ДТП. Але 40-тонну машину не прибрали з дороги.

 
Водій кидався на свідків із ножем

26 жовтня на перехресті вул. Велика Арнаутська та Преображенського в Одесі автомобіль БМВ X5 протаранив "Москвич". Зніс зупинку громадського транспорту та врізався в будинок. Двоє людей загинули, троє — поранені. Винуватець ДТП разом із двома пасажирами втекли. Поранили перехожого, який намагався їх зупинити. За кермом БМВ X5 був 21-річний Магомет Берсанов, студент медичного університету. Автомобіль належить його матері. Крім водія, в авто сиділи ще двоє пасажирів. Один із них — 22-річний Валерій Ганченко, навчається в морській академії. У покинутій автівці знайшли водійські посвідчення обох. А також травматичний пістолет "Форт 12", який був викрадений у Києві. Обох оголосили у міжнародний розшук.

 

20-річну дівчину переїхало два автомобілі

29 листопада в столичній лікарні померла 20-річна Анастасія Вихристюк. На пішохідному переході у Василькові на Київщині 8 листопада її збили дві машини. Спершу — "Ланос". Водій зупинився, аби подивитися, що з дівчиною. У цей момент на них наїхав "Сітроен". Чоловік отримав струс мозку. Анастасію у тяжкому стані забрали в реанімацію. У неї були численні переломи. Внутрішні органи та кістки збирали буквально по частинах. Врятувати дівчину не вдалося.
 
У селі Підвиноградів Виноградівського району Закарпаття п'яний священик за кермом авто Audi наїхав на пішоходів. 76-річна Марія Мар'ян, 51-річна Марія Ігнатюк та Галина Мар'ян, 63 роки — загинули від отриманих травм на місці.
Зараз ви читаєте новину «Водій кидався на свідків із ножем: найрезонансніші аварії 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути