субота, 23 серпня 2014 10:49

Власні українські безпілотники здивували силовиків і шокували терористів

 

Військові в зоні АТО вже встигли оцінити ефективність безпілотників українського виробництва, за допомогою яких виявляють позиції терористів. Про це повідомили у прес-центрі АТО. 

"Оперативна обстановка в зоні проведення АТО надзвичайно динамічна. Ситуація змінюється дуже швидко, і управління військ потребує оперативних та, головне, точних розвідувальних даних. Часто-густо буває, що звичайні підрозділи розвідки просто неспроможні через об'єктивні обставини отримати потрібної інформації. Тоді на допомогу Збройним Силам України приходять виготовлені у Дніпропетровську безпілотні літальні апарати (БПЛА). Ці невеликі літаки, з встановленою на них потужною оптичною системою, виявляють добре замасковані позиції та вогневі точки терористів. Лише вчора, 22 серпня, за допомогою повітряної розвідки було виявлено низку позицій противника, пересування його техніки тощо. У підсумку - повне знищення виявленого ворога", - йдеться у повідомленні. 

Відзначимо, на Дніпропетровщині налагодили виробництво безпілотників та обіцяють щомісяця постачати українським військовим до 40 таких апаратів.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Власні українські безпілотники здивували силовиків і шокували терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути