четвер, 04 жовтня 2012 20:50

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Вбивця охоронців "Каравану" шукає пластичного хірурга?

Вбивця охоронців "Каравану" шукає пластичного хірурга?
Злочинець підстрелив 4-х охоронців у торговому центрі "Караван". Фото: mvs.gov.ua

Міліція досі шукає злочинця, що підстрелив 4-х охоронців у торговому центрі "Караван", повідомляє ТСН.

За словами речника МВС, усі повідомлення про затримання злочинця – вигадка. Наразі тривають цілодобові пошуки. Щодня надходить чимало дзвінків від громадян, які нібито бачили зловмисника. Усю інформацію перевіряють. Додаткові вказівки та орієнтування надали керівникам регіональних управлінь міліції. А пошуками злочинця особисто керують міністр внутрішніх справ, начальник департаменту карного розшуку та очільник Київської міліції.

Водночас правоохоронці відкидають звинувачення, нібито пошуки затяглися. Зловмисник побачив, що його знімали камери і тому готовий переховуватися. Міліція не виключає, що справа затягнеться на тривалий час.

"Його будуть шукати всюди. Він буде ховатися. Щоб не попасти на очі жодній людині. Для цього буде шукати шляхи змінити зовнішність. В законний чи ні спосіб перетнути кордон ближнього зарубіжжя", - заявив речник МВС Володимир Поліщук.

Нагадаємо, 26 вересня у київському ТРЦ "Караван" на вулиці Луговій чоловік з вогнепальної зброї убив трьох співробітників приватної охоронної фірми, четвертий співробітник з кульовими пораненнями знаходиться в лікарні. Він вже прийшов в себе, але ще не заговорив. За фактом стрілянини порушено кримінальну справу. За інформацію про зловмисника обіцяють 100 тисяч грн.

Зараз ви читаєте новину «Вбивця охоронців "Каравану" шукає пластичного хірурга?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути