середа, 19 жовтня 2016 15:07

Вантажівка розтрощила будинок, де спали троє дітей
8

Фото: facebook.com

У селі Дідилів Кам'янка-Бузького району Львівської області вантажівка заїхала у житловий будинок, де проживає сім'я із трьома дітьми.

Про це Gazeta.ua розказали місцеві жителі.

"Це сталося десь о пів на першу ночі. Водій не впорався із керуванням і заїхав у будинок. Розтрощив півстіни веранди. Добре, що машина була порожня. Будинок орендує сім'я - жінка та троє дітей. Вони були на той час у домі. Саме полягали спати. Прокинулися від жахливого гуркоту. Але добре, що всі здорові. Водій лишався на місці. Приїхала поліція, оформляли інцидент. Кажуть, що чоловік був тверезий. Немісцевий. Цю ніч жінка з дітьми переночували у родичів. Зараз перебралися в інший будинок. Переносять туди речі", - говорить 35-річна Олена, місцева жителька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фура із повним причепом сої перекинулась на дорозі

Сільська рада клопочеться, щоб відповідні інстанції звернули увагу на небезпечний поворот, де сталася аварія. "Тут варто провести експертизу. Поворот не пристосований для маневрів. Водії скаржаться, що машини тут заносить. Є можливість розширити цю ділянку дороги, але ніхто не хоче робити. Це б дало змогу уникнути аварії та смертей", - додає Олена.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка розтрощила будинок, де спали троє дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути