пʼятниця, 05 лютого 2016 00:46

В ЗМІ з'явилося відео допиту сепаратиста Корсунського

В ЗМІ з'явилося відео допиту сепаратиста Корсунського
Фото: ipress.ua

Один з колишніх ватажків терористичної організації "Луганська народна республіка" Сергій Корсунський заявив, що представники київської влади не вели переговори з терористами, які захопили будівлю управління Служби безпеки України в Луганську. Відео з Корсунським опубліковано на YouTube.

"Від Києва нікого не було. Були місцеві депутати, які обиралися від округів. Приїжджав (народний депутат. - Ред.) Сергій Тігіпко, може день на третій після захоплення. Він намагався переконати повісити прапор України на адміністративну будівлю, і щоб продовжувалися вимоги в рамках України. З ним був Сергій Дунаєв, він пробув там шість діб.

"Зі свого боку намагалися вплинути на людей. По-перше, була загроза штурму і пішли хоч якісь меседжі до Києва, що тут знаходиться Дунаєв, щоб не було штурму будівлі і намагалися, щоб тих людей почув Київ. І це подіяло, почали вести переговори", - розповів Корсунський.

Корсунський заявив, що Дунаєв не був заручником терористів, які захопили будівлю СБУ. "Це був його особистий вибір. Ніхто його там не утримував. Це була більше його громадянська позиція", - вважає він.

Нагадаємо, 3 лютого співробітники СБУ затримали Корсунського на Полтавщині. Він підозрюється в причетності до терористичної організації ЛНР.

Раніше екс-ватажок ЛНР був помічений в одному з київських кафе активістами. Чоловік пред'явив довідку, згідно з якою до нього нібито немає ніяких претензій з боку правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «В ЗМІ з'явилося відео допиту сепаратиста Корсунського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути