Ексклюзиви
середа, 20 серпня 2014 19:02

В результаті артобстрілів у двох районах Донецька загинули 9 осіб - міськрада

В результаті артобстрілів у двох районах Донецька загинули 9 осіб - міськрада
Фото: ipress.ua

У Донецьку в результаті артобстрілів сьогодні, 20 серпня, вдень загинули 9 жителів, ще 13 людей поранені. Про це повідомляє сайт міськради.

"У першій половині дня були артобстріли в Петровському (селище шахти Трудовська) та Київському районі (вул.Поліграфічна) міста. На жаль, є жертви серед мирного населення. 7 осіб загинуло в Петровському районі, два - в Київському, 13 людей отримали поранення різного ступеню тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Обстановка в Донецьку станом на 18.30 вкрай напружена, підкреслюють в мерії.

Близько 17.30 артобстрілу знову піддався Київський район. По вулиці Коцюбинського зруйнований будинок, ще в одному виникла пожежа, також пошкоджені газопроводи. У зв'язку з тим, що після артобстрілу були знеструмлені контактні лінії, не здійснюють рух трамваї за маршрутом №1.

У той же час фахівці ПАТ "Донецькміськгаз" відремонтували пошкоджені газопроводи і пустили газ абонентам 61 будинки приватного сектора по вулицях Житня, Старченко, Фінська, Салтикова-Щедріна.

Через напружену ситуацію в районі шахти Трудовська неможливо приступити до ремонту пошкоджених газопроводів по вул. Раціоналізаторів, Рамадановскої, Гастелло та інші (всього 24 вулиці). В цілях безпеки було прийнято рішення відключити подачу газу в цей район, без газопостачання 449 будинків приватного сектора і 20 багатоквартирних.

Бригади Донецькобленерго ведуть роботи по ремонту і заміні ліній електропередачі та електрообладнання в Київському (вул. Панфілова), Калінінському, Куйбишевському і Ленінському (мікрорайони Мирний і Блакитний) районах міста. Роботи проводяться з метою забезпечення резервного електропостачання споживачів. Без електропостачання залишається три 9-поверхові будинки в селищі Грабари і шахта "Жовтневий рудник" в Куйбишевському районі, а також 50 приватних будинків у мікрорайоні Лідіївка Кіровського району Донецька.

Зараз ви читаєте новину «В результаті артобстрілів у двох районах Донецька загинули 9 осіб - міськрада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути