Ексклюзиви
неділя, 23 червня 2013 18:53

В інтернеті з'явилося відео жахливого ДТП на сумській зупинці

В інтернеті з'явилося відео жахливого ДТП на сумській зупинці
На записі видно, як на великій швидкості Audi заносить. Фото: bigmir.net

Сьогодні на каналі YouTube з'явився запис з відео-реєстратора автомобіля, що слідував в Сумах попутно автомобілю Audi, який протаранив зупинку і вбив двох людей.

На записі видно, як на великій швидкості Audi заносить і вона з сильним креном на право поперек смуг руху несеться прямо на зупинку громадського транспорту, пише "ЛІГАБізнесІнформ".

Нагадаємо, мер Сум Геннадій Мінаєв вчора повідомив, що швидкість автомобіля в момент ДТП становила від 135 до 140 км/год. Автомобіль підкинуло на "провал" дороги і водій повністю втратив керування ним. За словами мера, вже однозначно встановлено і доведено (у тому числі показаннями численних свідків і відеозапису з місця злочину), що за кермом автомобіля Аudi A6 в момент ДТП на вулиці Харківській міста Суми 21 червня о 20:10 перебував раніше неодноразово судимий сумчанин Олександр Блинников, 1978 року народження.

/media/video/503691/1_503691.flv

"Вміст алкоголю в крові на момент проведення експертизи становив 2,0 проміле!", - написав на своїй сторінці в Facebook Мінаєв.

За його словами, підозрюваний намагається ухилитися від відповідальності, стверджуючи, що за кермом його автомобіля був молодий чоловік, якого він не знає і з яким познайомився буквально за кілька годин до трагедії. Підозрюваний перебуває в Сумському СІЗО і міліція готує документи до суду (на понеділок) для взяття його під варту.

"Так що від справедливого покарання він не піде. Це точно!", - пише Мінаєв

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті з'явилося відео жахливого ДТП на сумській зупинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути