субота, 28 лютого 2015 12:55

В інтернеті з'явилося відео з місця загибелі Чечетова

В інтернеті з'явилося відео з місця загибелі Чечетова
Фото: скріншот з Youtube

Відео з місця загибелі колишнього заступника голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайла Чечетова оприлюднила прес-служба ГУ МВС України в Києві

"Сьогодні вночі в чергову частину Дарницького райуправління міліції надійшло повідомлення про те, що з будинку випав чоловік. Дана інформація була зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні .

"На місце події виїхали слідчо-оперативні групи РУ і ГУ у повному складі. По прибуттю на місце події встановлено, що з тильної сторони багатоповерхівки виявлено труп чоловіка з характерними ушкодженнями при падінні з висоти", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

"Міліцію викликала дружина померлого. У кабінеті екс-нардепа вона знайшла передсмертну записку, прочитавши яку вона зрозуміла, що чоловік скоїв самогубство", - повідомили в столичній міліції.

Нагадаємо, 20 січня Генеральна прокуратура повідомила Михайлу Чечетову про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч.5 ст. 27 ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України. У ніч на 21 лютого Печерський райсуд Києва обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 4,9 млн грн. Пізніше стало відомо, що за Чечетова було внесено заставу в розмірі майже 5 млн грн. Чечетов носив контрольний електронний браслет.

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті з'явилося відео з місця загибелі Чечетова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути